">

Aktivi Pasang Wallpaper di Hujung Minggu

/
6 Comments

Seksaan jiwa raga pasang wallpaper

berjam pasang wallpaper yang ciput je pun!

cara pasang wallpaper
Robocar Poli cerita wajib setiap hari

Inilah aktiviti Abe We dan famili pada hujung minggu ni. Pasang wallpaper. Dia punya penat.....masya allah.......

Mama Harraz cakap
Lebih baik cat dari pasang wallpaper ni. 4 roll wallpaper dah boleh cat 1 rumah.
Begitulah ungkapan Mama Harraz setelah siap pasang wallpaper ni. Memang gila penat sebab tak ekspert. Hahahaha.....

cara pasang wallpaper

Maunya tak penat, bila da potong habis 1st roll tu, kendian Abe We cantumkan, skali sambungan batu tu tak dapat!

Punya lah hangin. "Cane la diorang jual wallpaper ni? Ape ke ******** nye! Cane nak pasang kalau sambungan dia tak sama." Marah Abe We lagi....

Kendian, bila buka 2nd roll. Potong punya potong dan sambungkan...
Eh, ma.......... Ni lah sambungan dia. Pelik gila. Kena potong roll yang pertama tadi, lepas tu buka roll kedua plak untuk sambung.
Ni la pengalama orang tak de eksperien. Hahahaha

Punya lama Abe We pasang wallpaper malam Sabtu haritu, dari pukul 8 malam sampai 3.30 pagi.

Terseksa batin ku....huhuhu....


Lepas tu, bukan Sabtu je, Ahad pun pasang lagi.

Hari Ahad pasang kat dinding plak. Cenggini rupanya

cara pasang wallpaper

Bukan le banyak pun. Tapi amek masa dari pukul 12 tengah hari sampai pukul 9.30 malam. Ape yang lama sangat tah. Pelik betul.

Memang tobat loh!!!

Hahahaha

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

6 comments:

  1. hahaha.. ok la tu. practice makes perfect

    ReplyDelete
  2. udah tobat sih...gak mampu lagi mo tampel wolpeper.....

    ReplyDelete
  3. next time serahkan pada yang pakar...mau seminggu penat x hilang ni...

    ReplyDelete
  4. Ewan perfectionist sangat kot....! hehehehhee...
    tapi memang pelik la apa ntah yg lama sangat tu.. :p

    *tak pernah try pasang wallpaper sndiri pun*

    ReplyDelete