Aktivi Pasang Wallpaper di Hujung Minggu





Seksaan jiwa raga pasang wallpaper

berjam pasang wallpaper yang ciput je pun!

cara pasang wallpaper
Robocar Poli cerita wajib setiap hari

Inilah aktiviti Abe We dan famili pada hujung minggu ni. Pasang wallpaper. Dia punya penat.....masya allah.......

Mama Harraz cakap
Lebih baik cat dari pasang wallpaper ni. 4 roll wallpaper dah boleh cat 1 rumah.
Begitulah ungkapan Mama Harraz setelah siap pasang wallpaper ni. Memang gila penat sebab tak ekspert. Hahahaha.....

cara pasang wallpaper

Maunya tak penat, bila da potong habis 1st roll tu, kendian Abe We cantumkan, skali sambungan batu tu tak dapat!

Punya lah hangin. "Cane la diorang jual wallpaper ni? Ape ke ******** nye! Cane nak pasang kalau sambungan dia tak sama." Marah Abe We lagi....

Kendian, bila buka 2nd roll. Potong punya potong dan sambungkan...
Eh, ma.......... Ni lah sambungan dia. Pelik gila. Kena potong roll yang pertama tadi, lepas tu buka roll kedua plak untuk sambung.
Ni la pengalama orang tak de eksperien. Hahahaha

Punya lama Abe We pasang wallpaper malam Sabtu haritu, dari pukul 8 malam sampai 3.30 pagi.

Terseksa batin ku....huhuhu....


Lepas tu, bukan Sabtu je, Ahad pun pasang lagi.

Hari Ahad pasang kat dinding plak. Cenggini rupanya

cara pasang wallpaper

Bukan le banyak pun. Tapi amek masa dari pukul 12 tengah hari sampai pukul 9.30 malam. Ape yang lama sangat tah. Pelik betul.

Memang tobat loh!!!

Hahahaha

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
YB Shehan
AUTHOR
7 December 2015 at 11:45 delete

hahaha.. ok la tu. practice makes perfect

Reply
avatar
7 December 2015 at 12:59 delete

udah tobat sih...gak mampu lagi mo tampel wolpeper.....

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
7 December 2015 at 15:18 delete

next time serahkan pada yang pakar...mau seminggu penat x hilang ni...

Reply
avatar
10 December 2015 at 15:47 delete

tu la. memang penat gila. huhuhuu

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
18 December 2015 at 14:31 delete

Ewan perfectionist sangat kot....! hehehehhee...
tapi memang pelik la apa ntah yg lama sangat tu.. :p

*tak pernah try pasang wallpaper sndiri pun*

Reply
avatar
21 December 2015 at 15:50 delete

terseksa batin...? oh em ji...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.