2015 best nine di Instagram





2015 best nine

kenangan gambar di tahun 2015


2015 best nine

Korang pernah dengar 2015 best nine?

Abe We pun baru tau.....hahahah.....

Abe We dapat tahu dari +Rafzan Tomomi  yang di share kan di blog nya iaitu http://www.rafzantomomi.com/2015/12/momitips-cara-nak-guna-2015bestnine.html

Apa itu 2015 best nine

2015 best nine ni satu aplikasi ni laman web yang akan memaparkan gambar-gambar kita di tahun 2015 dengan like terbanyak pada tahun tersebut.

So, gambar dekat atas tu lah gambar dengan like terbanyak. Bukan banyak Likes pun Abe We dapat. Ciput je, Hahahaha.....

Kalau kamurang nak cuba, boleh pergi terus ke http://2015bestnine.com/

Masukkan ID instagram kamurang dan lihatlah hasilnya.

Selamat ber2015 best nine


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
29 December 2015 at 17:57 delete

jadi memori 2015 la ya...elok juga ni...alhamdulillah..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.