Telefon Vape pertama di dalam dunia





Telefon Vape pertama di dalam dunia

JUPITER™ 4G LTE CELLULAR VAPING PHONE

Telefon Vape

Berita ini pasti membuatkan peminat Vape agak geram.

https://store.vaporcade.com/products/jupiter-4g-lte-cellular-vaping-phone

Mana tak nya, terkini, sebuah syarikat dari Amerika Syarikat telah mengeluarkan telefon vape pertama di dunia. Tapi........

Telefon Vape

Nanti dulu...............................

Telefon ni masih lagi menunggu kelulusan pihak berkuasa US. Belum launch lagi. Telefon ni agak menarik. Macam mana la diorang boleh fikir nak buat macam ni pulak kan?

Tapi bila hisap vape ni, apa pula kesan negatif dia? Radiasi?

Spesifikasi telefon

Telefon ini agak misteri lagi. Apa yang hanya di ketahui ialah ianya menggunakan aplikasi Android dan mempunyai talian 4G dan juga 3G.

Di dalamnya terletak tangki 5.8ml untuk mengisi perisa Vape.

Bagaimana berfungsi?




Screen Shot 2015-11-06 at 10.02.19



Harga


Telefon Vape



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.