Pasukan Futsal Terhebat Abad ini





Menang Gaya pun cukuplah


Al-kisah Sabtu haritu, di sebabkan setiap company kena hantar team futsal, makanya setelah training berkurun lama, team Abe We yang supa pawa ni pun beraksilah.

Bertempat di Sport Planet Ampang, aktiviti setiap tahun sukan antara anak syarikat PNB. Tahun ni Abe We join futsal je. Last year join lawn ball je.

team yang supa dupa pawa
Niat memang bukan nak menang pun, jadinya pukul doblas balik dah...muahahaha.....

Sukan baik untuk kesihatan! Dah berpeluh, makanya kami balik....kekekek

Memang pasukan lain sangat hebat. Kalau dah Maybank ada Sime Darby ada memang yang kekurangan lelaki dalam ofis ni dok tengok saja lah. hehehe

Tahun depan kita training lagi. Yeahhh!!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.