Pasukan Futsal Terhebat Abad ini





Menang Gaya pun cukuplah


Al-kisah Sabtu haritu, di sebabkan setiap company kena hantar team futsal, makanya setelah training berkurun lama, team Abe We yang supa pawa ni pun beraksilah.

Bertempat di Sport Planet Ampang, aktiviti setiap tahun sukan antara anak syarikat PNB. Tahun ni Abe We join futsal je. Last year join lawn ball je.

team yang supa dupa pawa
Niat memang bukan nak menang pun, jadinya pukul doblas balik dah...muahahaha.....

Sukan baik untuk kesihatan! Dah berpeluh, makanya kami balik....kekekek

Memang pasukan lain sangat hebat. Kalau dah Maybank ada Sime Darby ada memang yang kekurangan lelaki dalam ofis ni dok tengok saja lah. hehehe

Tahun depan kita training lagi. Yeahhh!!!


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »