Keputusan UPSR 2015





Keputusan UPSR 2015

Selasa, 17 November 2015


Keputusan UPSR 2015

Saat yang pasti mendebarkan semua ibu bapa yang menpunyai anak yang mengambil UPSR tahun ni. 

Anak buah Abe We pun amek UPSR gak tahun ni. Kita doa yang baik-baik.

Andai kata keputusan kurang cemerlang, ibu bapa janganlah rasa down/sedih/keciwa. Perjalanan mereka jauh lagi. Masih boleh di bentuk. Insya allah, PMR, SPM boleh lagi.

Yang penting, sokongan dari ibu bapa itu sendiri.

Semak keputusan UPSR dengan SMS

Cara semak keputusan UPSR dengan SMS


Bagi ibu bapa yang nak cepat semak keputusan UPSR anak mereka, boleh lah semak keputusan dengan SMS

UPSR<space>Angka Giliran dan hantar ke 15888

p/s: untung budak sekarang ni, cek result boleh pakai SMS. Kompem pukul 12 malam ada mak-mak,bapak-bapak yang dah SMS. Tak pun budak tu sendiri.

p/s/s: pukul 12.01 malam dah update dekat fb
alhamdulillah result upsr tahun ni
result dapat 5A, mak janji bawa g oversea
#larirumah result macam ********* 
 

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.