Izzat Azhar buat Review Blog

Izzat Azhar buat Review Blog


Kepada sesiapa yang nak/rasa/teringin/berharap blog dia di review oleh orang ketiga,  marilah kita join segmen ni.

Abe We bukan berharap sangat pun orang lain komen, tapi kalau dapat, SYUKUR ALHAMDULILLAH. Memang teringin sangat ekceli. Boleh kita tengok dari sudut mata ke-3 pula. Boleh tau apa kurang dan apa penambahbaikan yang perlu di buat.

Sesiapa yang nak join ni stepnya:-
  1. Like page blog
  2. Buat post pasal Contest ni. Tajuk dia, "Izzat Azhar buat Review Blog".
  3. Copy Banner dekat atas tu and re-link banner tersebut kepada link post ni. 
  4. Tinggalkan comment anda besertakan link entry korang dekat comment section entry contest ni.
Contest start harini 31 October and berakhir 7 November 2359 Hrs

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Izzat Azhar buat Review Blog"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF