Izzat Azhar buat Review Blog





Izzat Azhar buat Review Blog


Kepada sesiapa yang nak/rasa/teringin/berharap blog dia di review oleh orang ketiga,  marilah kita join segmen ni.

Abe We bukan berharap sangat pun orang lain komen, tapi kalau dapat, SYUKUR ALHAMDULILLAH. Memang teringin sangat ekceli. Boleh kita tengok dari sudut mata ke-3 pula. Boleh tau apa kurang dan apa penambahbaikan yang perlu di buat.

Sesiapa yang nak join ni stepnya:-
  1. Like page blog
  2. Buat post pasal Contest ni. Tajuk dia, "Izzat Azhar buat Review Blog".
  3. Copy Banner dekat atas tu and re-link banner tersebut kepada link post ni. 
  4. Tinggalkan comment anda besertakan link entry korang dekat comment section entry contest ni.
Contest start harini 31 October and berakhir 7 November 2359 Hrs

Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.