Harga Tambang Baru Komuter





Tambang Komuter Naik

Wajar di naikkan tampung kos


Heheheeeee........

Gelak dulu sebelum cerita.......

Dah boleh agak dah kan? Kuat kuasa je GST, hmmm....macam-macam naik. Sampai kita pun naik fedap!

Mama Harraz sebelum ni pernah lah naik komuter semenjak kena tuka kerja dekat KL. Rasanya dalam sebulan dua gak dia naik komuter. Pukul 7.00 pagi dah kompem kena ada dekat stesen komuter.

Tapi masalah yang paling kerap di hadapi ialah delay. Kadang-kadang nak pergi kerja tren delay. Kadang-kadang nak balik rumah tren delay. Bila dah banyak kali kadang-kadang, naik selalu gak lah.

Tambang memang murah. Tapi tu lah, masalah delay dengan penuh dengan manusia. Kalau pergi kerja tu dapatlah naik coach perempuan. Kalau balik kerja pulak, terlambat sikit, berdiri dekat coach biasa. Bila dah duduk coach biasa, hmmm....macam-macam bau ada!

Bila dah penat naik komuter ni, bertukar ke ERL pulak. Mahal memang mahal lah. Tapi ERL sangat jarang-jarang delay. Pernah sekali je delay. Waktu dia pun sharp on time. Tak de lah lambat seminit ke, sesaat ke, memang tak de.

So, janji-janji tak nak naik kan tambang komuter tu memang di capati je lah.

Heheheeee.........

Redo je la.....

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.