Harga Rokok Terkini





Dunhill, Kent; Benson & Hedges RM17 sekotak

Vape pula hampir di haramkan

Harga Rokok Terkini

Tamparan hebat buat perokok!!!!

Saksikanlah harga rokok terkini:-
  1. Dunhill, Kent; Benson & Hedges (RM17), 
  2. Peter Stuyvesant, Pall Mall (RM15.50),
  3. Lucky Strike Plain (RM17.50)
Wow.................Mahal gila sehhh....

Walau letak harga macam mana mahal sekalipun, tetap ada orang beli. Itu untungnya.

Bila ramai berVape, vape pula nak di haramkan.

Apa kata kalau pak menteri ni, haramkan je semua ni. Habis cerita.

Orang cakap, benda yang haram ni memang sedap.

Tak kan lah kerajaan nak haramkan? Sumber utama kot. 



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.