Cari daging segar di pagi hari





Daging Segar Pasar Kajang



Ini lah aktiviti Abe We kalau stok daging dah habis. Tempat utama yang Abe We akan pergi ialah ke Pasar Kajang. Sebab apa? Sebab dekat dengan ofis. hehehe.....

Dan kedai ni lah kedai feveret Abe We. Pekerja dia ramah. Senang nak berurus niaga. Setiap kali datang pekerja dia mesti tanya

Nak daging lembut? Nak potong? Masak rendang ke masak lain?


Tapi pagi tadi rasanya macam boss dia yang layang Abe We. Hat dalam gambo ni la. Dia pun akan tanya

Nak daging lembut? Nak potong? Masak rendang ke masak lain?
Abe We malas nk potong kat rumah, suruh siap-siap dia potongkan. So balik rumah tinggal adjust je saiz daging tu. Kurang sikit la kesusahannya. Hehehe....



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.