Takrifan baharu ibu tunggal





Takrifan baharu ibu tunggal

janda tanpa anak atau wanita lanjut usia tidak dikategorikan ibu tunggal

Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga dan Masyarakat


Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga dan Masyarakat telah mengkategorikan maksud/makna baharu bagi Ibu Tunggal.

Apa yang di maksudkan Ibu Tunggal ialah 

wanita bercerai atau kematian suami dan mempunyai anak dan bukan berada di bawah usia warga emas

kalau wanita lanjut usia tanpa suami dan anak, di panggil warga emas je, macam tak kena la pulak. Dia sorang-sorang, tak de sape-sape dah. Nak panggil warga emas je? Tapi dia tunggal. Guane? Sian dia kan? 

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.