Rangka mayat kanak-kanak orang asli di jumpai





Rangka mayat kanak-kanak orang asli di jumpai

Kasihan kan cerita kanak-kanak orang asli ni. Sedih sebelum ni dengar diorang hilang. Ramai pulak tu. 7 orang.

Sekarang ni 2 mayat telah di jumpai. Tinggal lagi 4.



Pada asalnya, mereka ni lari dari asrama kerana takut di marahi cikgu diorang sebab di kesan diorang mandi sungai.

Tapi, ye lah kan, nama pun budak-budak. Tak boleh salahkan diorang pun. Agaknya diorang takut sangat kena marah, tu yang lari.

Kita dulu pun budak-budak gak kan? Memang syok la mandi sungai ni. Mandi ramai-ramai lagi.


Marilah kita berdoa agar mereka yang belum di jumpai lagi tu semua selamat.


sumber:
http://eberita.org/gambar-dan-identiti-mayat-kanak-kanak-orang-asli-yang-hilang-di-jumpai/
http://www.bharian.com.my/node/87454


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.