Perdana Menteri baru Kanada macam Model





Perdana Menteri baru Kanada macam Model

Ramai gadis cair, PM kita pun apa kurangnya

Justin Trudeau

Nin dia!!! PM baru kanada. Hensem bak ang. Ala super model kata ko!

Nama dia Justin Trudeau.

Abe We baca kat sini pagi tadi http://www.utusan.com.my/berita/luar-negara/pm-baharu-kanada-jadi-fenomena-1.149173

Dalam utusan, dia habaq
Perdana Menteri Kanada yang baharu, Justin Trudeau kini mencuri tumpuan ramai, bukan disebabkan kehebatannya memimpin tetapi kerana kekacakannya serta gambar ‘ala model’ yang tersebar di media sosial baru-baru ini
Sebaliknya, ramai yang lebih tertarik dengan beberapa keping gambar Trudeau tanpa pakaian dengan tatu di bahu seperti seorang peninju yang diambil pada tahun 2012 ketika beliau menyertai sebuah perlawanan tinju amal.
Patut lah dalam gosip-gosip mak jemah dalam Johara pagi tadi, mak jemah ada cakap dia baru balik dari kanada. PM kanada invite dia.

Abe We pun carilah gambar PM kanada ni dan terjumpa


Wow!! kiut gak dia dengan rambut panjang! Tapi......bulu tiak pun panjang gak...kikikiki.....


Upppsss....bila sebut PM je, hat yang kat atas ni pun keluar gak.

"Dia" pun apa kurangnya sekarang ni kan?

Tetap menjadi sebutan gak

kbai

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
12 November 2015 at 22:16 delete

wah keren seorang perdana menteri yang tampak bak seorang model

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.