Malaika Oil Jawapan kepada masalah kulit muka

Malaika Oil - Bantu masalah kulit muka

Mendapatkan kulit muka yang bersih dan cantik menjadi impian kepada semua orang tidak kira lelaki mahupun wanita. Jika anda masih tercari-cari produk membasmi masalah kukit muka, cubalah Malaika Oil.

Malaika Oil


Malaika oil merupakan produk rawatan muka yang semakin meningkat naik kerana mampu menghilangkan jerawat dan parut jerawat dengan sangat berkesan. Berdasarkan testimonial yang diperolehi, jerawat mampu dihilangkan seawal 1 hari!

Kandungan Malaika Oil


Malaika Oil oil dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi termasuk extra virgin olive oil (EVOO) , lemon oil, castor oil, temu lawak powder, herba dan bunga-bungaan. Semua bahan-bahan ini berdasarkan sumber semulajadi. Boleh dikatakan semua bahan-bahan ni amat selamat digunakan tanpa mengelupaskan dan menipiskan kulit.

Malaika Oil

Kebaikan Malaika Oil

Selain memulihkan jerawat dan parut jerawat, malaika oil juga ada fungsi2 lain seperti
  1. Merawat Sel Kulit Kusam, Rosak & Mati 
  2. Membantu meratakan Tona kulit 
  3. Memudarkan dan Menanggalkan Kesan Parut 
  4. Menyegarkan, Melembut, Meremajakan Kulit 
  5. Agen Penanggal Lapisan MakeUp 
Malaika Oil

Cara menggunakan Malaika Oil

Malaika Oil sesuai digunakan 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan juga sebelum tidur.

Selain itu, Malaika Oil juga boleh dijadikan serum untuk menghilangkan parut. Cuma sapukan saja pada kawasan parut dan biarkan semalaman. Sangat mudah kan!

Cara penggunaan Malaika Oil


Pengasas Malaika Oil

Humaira Hasnan Malaika Oil

Malaika Oil
Mesti ramai nak tau kan siapa di sebalik Malaika Oil ni. Pengasasnya bernama Humaira Hasnan. Gambar-gambar wanita dalam post ni semuanya gambar dia la. Humaira Hasnan menghasilkan Malaika Oil kerana berminat pasal rahsia kecantikan wanita zaman dulu-dulu. Hasil dari pembacaan dan kajian selama beberapa bulan, beliau berjaya menggabungkan bahan-bahan yang sering digunakan para jelitawan zaman dulu lalu terhasillah Malaika Oil.

Jadi apa tunggu lagi, dapatkan segera Malaika Oil kalau anda mempunyai masalah-masalah muka yang disebutkan di atas. Atau kalau anda nak kekalkan awet muda dan keremajaan pun boleh juga amalkan Malaika Oil. 

Harga Malaika Oil

Malaika Oil

Harganya hanya RM49 saja (tidak termasuk pos) untuk botol 50 ml yang mampu bertahan sehingga 2 bulan walaupun pakai 2 kali sehari. Tak percaya?? Boleh cuba sekarang :)

Dapatkan maklumat lanjut mengenai Malaika Oil di sini;

web rasmi: www.malaikaoil.com

Ataupun terus saja whatsapp di 0112-572 1213


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

No comments

Powered by Blogger.