Indonesia SERANG Malaysia lagi





Indonesia SERANG Malaysia

Jerebu kembali lagi

jerebu

Baru lah rasanya seminggu tanpa jerebu, tup tup, semalam gelap gulita dunia....huhuhuh

Dan hari ni, untunglah budak sekolah......yang berkerja pun untung gak. Tak jem sangat.

Apa boleh buat kan, yang berkerja ni pemacu ekonomi negara. Kalau kita semua cuti, ekonomi tak bergerak.

Budak-budak sekolah ni ibarat kain putih yang sedang di corak. Banyak lagi yang perlu kita corakkan. Dan kita tak naklah apa yang kita tengah corak tu rosak.

Bagi yang berkerja ni, kain tu dah penuh corak. Macam-macam corak ada. Bak kata omputeh, kain putih tu dah full corak and disturbed. So, kalau dok umah pun tak de makna sebab dah disturbed. Lain lah budak sekolah, perjalanan dia jauh lagi.

Kesimpulannya, janganlah main bakar-bakar ni. Tak elok buat jiran marah. Jiran pun ada kehidupan sendiri. Kita ni bukannya duduk dekat planet masing-masing yang kita boleh buat ikut suka hati kita sendiri.

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.