GEMPAR : Mayat Tergantung Di Jalan





GEMPAR : Mayat Tergantung Di Jalan

Hantui penduduk Dartmouth, Devon


Mayat Tergantung Di Jalan

Kejadian ni dekat UK. Dekat Dartmouth, Devon. Dekat mana tempat tu? Dekat tanda merah tu la. Siang malam diorang kena kacau dengan bayang-bayang mayat tergantung ni. Seram tak? Diorang percaya kawasan ni dulu tempat gantung penjenayah. Apa sebenarnya berlaku?


Kisah mayat tergantung di jalan

Sebenarnya, tak de pun mayat tergantung. Ekceli kesan bayang-bayang dari lampu tiang tu dengan signboard. Bila kena cahaya, terbentuk seakan-akan bayang-bayang orang kena gantung. Cuba tengok gambar bawah ni.

Mayat Tergantung Di Jalan

Sape lah yang design tiang ni kan? Bijak betul. kikikiiiii

Mayat Tergantung Di Jalan

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.