EFG - Exchange Feed Group yang mebeles





EFG - Bukan Sembang Kosong


Exchange Feed Group

Nin dia, ahli keseluruhan dan terkini EFG.

Rasanya dah hampir 10 bulan Abe We join. Ni lah grup yang memberi sumber inspirasi kepada Abe We. Baik dari segi kerajinan, mahupun menaik taraf blog.

Dari grup ni, dari template biasa, kepada responsive dan terkini mempunyai adsense. Suatu pencapaian yang agak membanggakan kerana ramai ahli EFG kini sudah mempunyai pengiklanan Adsense.

Selain itu, masalah mengedit blog juga di pelajari sesama ahli. 

Macam-macam perangai diorang ni. Yang paling suci Abe We je dalam ni.....kikikiii

Jangan marah uolzz


1. Irra29
www.irrayyan.com 

12. Aina18

14. Mimin23
www.miminadam.com

18. Khaty32
www.khatyaiman.com

20. CikT35
www.yatizul.com

25. Rara28
www.safurara.com 

27. PapaG27
www.papaglamz.com

29. Along21
www.rahimaim.com

31. Yanie29
www.yanieyusuf.com

34. Reena29
www.mreena.com

38. Zarin25
www.anazarin.com

44. Syira19
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.