CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi - GaDgeT TeRCiNTa





CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi - GaDgeT TeRCiNTa

Day 7


Huhuhuh....cabaran terakhir dah......................

Cerita pasal gadget ni, memang item paling hot di zaman super teknologi ni.

Apakata kita flashback cabaran-cabaran ni.

CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi

Day 4 - apa anda selalu cari dalam freezer
Day 5 - drama/movie feveret
Day 6 - breakfast wajib

Kalau korang dan flash back, Abe We nak tunjukkan gadget tercinta. Memang berat sebenarnya hati ni nak bagi tau. Beratttttttt sangattttttt............

Satu-satunya gadget yang paling di cintai dan di sukai.......................

Nak tau tak?

15

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Tadaaa...............


Nin Dia!!!!!

Inspector Gadget yang di cintai dan di sayangi oleh kanak-kanak

hehehehe

kbai



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.