CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi - DrAMa TV / MoViE FeVeReT

CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi - DrAMa TV / MoViE FeVeReT

Day 5


1. Lord of the Rings


Sebuah cerita penggembaraan yang hebat dan tidak jemu walaupun 3 jam di habiskan untuk menonton cerita ini. Apa yang paling best sekali ialah, cemane dia boleh buat watak dwarf tu nampak pendek betul sedangkan semua pelakon sama tinggi. Pandai betul diorang bermain dengan kamera trik ni.

2. City of God


Cerita pailang/drug pusher kecil-kecil menjadi api. Siapa tak suka keganasan jangan tengok cerita ni. Sebab apa, cerita ni boleh dikatakan apa yang berlaku dekat Brazil dan wilayah sekitarnya yang mana dadah menguasai kehidupan diorang. Dari kecik dah jadi gangster. Tembak orang selamba je.

3. Saving Private Ryan


Jalan cerita dia simple je. Nak bawa pulang prebet Ryan sebab adik dia meninggal dunia dan dia kena jaga mak dia dekat rumah. Polisi tentera amerika dulu kala yang poyo belaka, dalam keluarga tu, sorang anak lelaki mesti tinggal dekat rumah untuk jaga keluarga dia. So si Ryan ni ada adik lelaki. Adik dia mati ntah kenapa ntah (dah tak ingat sebab lama tak tengok). So, si Tom Hanks ni kena la cari dari satu batalion ke batalion lain untuk cari Ryan ni. Dah jumpa batalion ni, jumpa Ryan gak, tapi Ryan yang lain. Sampai lah ke batalion yang last sekali tu, baru jumpa Ryan. Nak cari Ryan je, tapi kena perang gak.

CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

No comments

Powered by Blogger.