CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi - ApA aDa DaLaM WaLLeT AnDa





CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi - ApA aDa DaLaM WaLLeT AnDa

Day 2


Wah.....gambar apakah ini? Macam tak dapat nak bayangkan je kan? Sape dapat teka?

Apa dia ek? apa dia ek?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

TADAA.........................

guitar pick
Apa dia ni?

Ini lah dia namanya Guitar Pick atau nama panjang dia Guitar Plectrum. Nama melayu dia pemetik gitar. Benda ni mesti ada dalam wallet Abe We. Benda paling senang nak simpan. Kalau drumstik memang tak boleh lah nak simpan dalam wallet kan?

CaBaRaN iNsTaBLoG 7 HaRi



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.