">

Tweet pekerja Maxis yang sempoi

/
0 Comments

Tweet pekerja Maxis yang sempoi

Pelanggan tak jadi marah, lebih gembira


Kalau kerja Customer Service ni memang mencabar kan? Macam-macam komplen kena hadap. Orang lain punya salah, kita gak kena hadap. Abe We memang tak pernah kerja macam ni lah. Kalau komplen pun biasanya cakap elok-elok lah. 

Apa yang mencuit hati pasal pekerja Maxis ni, dia tweet pelanggan dengan bahasa utara je. Tak terikat dengan bahasa protokol bagai. So pelanggan rasa macam cakap dengan kawan-kawan. Pelanggan pun senang hati lepaih tu. Jom kita baca sat.












Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

No comments: