#ThankYouZaynForComingBack





#ThankYouZaynForComingBack

#ThankYouZaynForComingBack

Siapa Zayn Malik ni? Abe We pun bukan folo sangat dah bab-bab retis ni. hahahaha.... Tapi tau la dia dari One Direction yang sekarang macam dah takde direction jek.

huhuhuuu




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Diana Rashid
AUTHOR
21 September 2015 at 16:23 delete

siapa tu??tapi ensem..kenapa "thankyouforcomingback" dia pi mana sebelum ni?

Reply
avatar
23 September 2015 at 14:38 delete

dia dulu dengan one direction. Lepas tu dia tuka direction. Keluar grup tu. sekarang bawa his own direction. yg hash tag tu netizen saja nak viralkan konon2 zayn ni reunite dengan one direction semula

Reply
avatar