Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016

Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016

Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016

Gila canggih, masuk poket pun tak risau

samsung foldable phone

Pergkhh.....bapak canggih telefon samsung ni. Boleh lipat-lipat ko.

Harga pun mesti rabak poket punya. Kalau hand phone macam ni memang tak risau bagi anak main.

Agaknya kalau kena lempar jahanam tak? Macam tak je kan? Macamlah.....Tak tahu lagi macam mana.
The device described in the patent has two screens and a body that folds in half, and comes across as a design not unlike that which Toshiba used for its final/most-recent Libretto, NEC used for its Medius W, and Sony experimented with for the Tablet P.
samsung foldable phone

Menurut androidauthority.com, telefon ini akan menggunakan 2 skrin dan boleh di lipat seperti gambarajah dekat atas ni.

Manakala skrin dia boleh lentur. So telefon ni boleh lipat dan lentur

samsung foldable phone



p/s: Ada sesiapa nak bagi hadiah besdey Abe We nanti?


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments