Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016

Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016

Gila canggih, masuk poket pun tak risau

samsung foldable phone

Pergkhh.....bapak canggih telefon samsung ni. Boleh lipat-lipat ko.

Harga pun mesti rabak poket punya. Kalau hand phone macam ni memang tak risau bagi anak main.

Agaknya kalau kena lempar jahanam tak? Macam tak je kan? Macamlah.....Tak tahu lagi macam mana.
The device described in the patent has two screens and a body that folds in half, and comes across as a design not unlike that which Toshiba used for its final/most-recent Libretto, NEC used for its Medius W, and Sony experimented with for the Tablet P.
samsung foldable phone

Menurut androidauthority.com, telefon ini akan menggunakan 2 skrin dan boleh di lipat seperti gambarajah dekat atas ni.

Manakala skrin dia boleh lentur. So telefon ni boleh lipat dan lentur

samsung foldable phone



p/s: Ada sesiapa nak bagi hadiah besdey Abe We nanti?


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016"

Gulp...Bila diorg nak cpta..tablet bley lentur?

Idea dan kebijaksanaan yang semakin berkembang..alhamdulillah.

tapi kalau dah boleh lipat-lipat macamni, takut kalau kerap lipat, cepat rosak je nanti. eh, yeker? Hehehehe

tak lama lagi kut. nanti mesti ada yang buat pny. Boleh lentur n ringan. Pergkhhh...senang di bawa kemana-mana

lepas boleh lentur, boleh gulung pulak. boleh jadi kan?

kalau dah memang tugas dia kena lipat ok kot. tapi macam mana skrin dia boleh lipat dan bersambung kan?

dasyat nye lahai hp skrg. tak terikut

Pergggh..kalau terduduk atas henpon ni tak risau dah.

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF