Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016





Samsung bakal perkenal telefon pintar boleh lentur Januari 2016

Gila canggih, masuk poket pun tak risau

samsung foldable phone

Pergkhh.....bapak canggih telefon samsung ni. Boleh lipat-lipat ko.

Harga pun mesti rabak poket punya. Kalau hand phone macam ni memang tak risau bagi anak main.

Agaknya kalau kena lempar jahanam tak? Macam tak je kan? Macamlah.....Tak tahu lagi macam mana.
The device described in the patent has two screens and a body that folds in half, and comes across as a design not unlike that which Toshiba used for its final/most-recent Libretto, NEC used for its Medius W, and Sony experimented with for the Tablet P.
samsung foldable phone

Menurut androidauthority.com, telefon ini akan menggunakan 2 skrin dan boleh di lipat seperti gambarajah dekat atas ni.

Manakala skrin dia boleh lentur. So telefon ni boleh lipat dan lentur

samsung foldable phone



p/s: Ada sesiapa nak bagi hadiah besdey Abe We nanti?


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
17 September 2015 at 11:10 delete

Gulp...Bila diorg nak cpta..tablet bley lentur?

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
17 September 2015 at 11:17 delete

Idea dan kebijaksanaan yang semakin berkembang..alhamdulillah.

Reply
avatar
17 September 2015 at 11:55 delete

tapi kalau dah boleh lipat-lipat macamni, takut kalau kerap lipat, cepat rosak je nanti. eh, yeker? Hehehehe

Reply
avatar
17 September 2015 at 12:07 delete

tak lama lagi kut. nanti mesti ada yang buat pny. Boleh lentur n ringan. Pergkhhh...senang di bawa kemana-mana

Reply
avatar
17 September 2015 at 12:07 delete

lepas boleh lentur, boleh gulung pulak. boleh jadi kan?

Reply
avatar
17 September 2015 at 12:08 delete

kalau dah memang tugas dia kena lipat ok kot. tapi macam mana skrin dia boleh lipat dan bersambung kan?

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
17 September 2015 at 13:16 delete

dasyat nye lahai hp skrg. tak terikut

Reply
avatar
18 September 2015 at 12:09 delete

Pergggh..kalau terduduk atas henpon ni tak risau dah.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.