Sekolah tutup sudah

Sekolah tutup sudah

Sekolah di Selangor, KL, Putrajaya, NS dan Melaka tutup

USIM juga di arahkan tutup


Semua sekolah di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka akan ditutup hari ini, 15 September berikutan keadaan jerebu yang semakin teruk. 
IPU (Indeks Pencemaran Udara) menghampiri 200. Semua sekolah di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka ditutup esok 15.9.2015
Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) menangguhkan sesi pengajaran dan pembelajaran di kampus Nilai di sini, hari ini, berikutan bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) kawasan Nilai yang melepasi 200.
Sesi pengajaran dan pembelajaran di kampus Nilai USIM akan berjalan seperti biasa pada Khamis ini, iaitu selepas cuti Hari Malaysia) sehingga satu ketetapan rasmi dikeluarkan oleh pihak pengurusan universiti



http://www.bharian.com.my/node/81932

8 comments

avatar

yeay...cuti sekolah awal....tp akak tetap kerja...

Balas
avatar

Allahu...ermmm untuk mengurangkan risiko pada kesihatan..

Balas
avatar

bangun pagi nak pergi sekolah,
sekolah tutup......!!

ha ha ha ha ha ha ha ..

lawak splastik di pagi nan jerebu dan gerimis halus... :)

Balas
avatar

hahahaha..win kak Ain..

Balas
avatar

sini tak tutup lagi walaupun dah terasa kekaburannya... nasib baik esok coti umum

Balas
avatar

nsib da tau awal...sbb mlm td stay up smpi 3pg...hiihih..

ceria2 ke blog elly ;)
HIJRAH SEORANG WANITA

Balas
avatar

smoga dalam lindungan Allah semuanya...
'salam singgah ;)

Balas
avatar

Teruk sgt n. Sampai sakit tekak jerebu ni

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.