Sekolah tutup sudah





Sekolah di Selangor, KL, Putrajaya, NS dan Melaka tutup

USIM juga di arahkan tutup


Semua sekolah di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka akan ditutup hari ini, 15 September berikutan keadaan jerebu yang semakin teruk. 
IPU (Indeks Pencemaran Udara) menghampiri 200. Semua sekolah di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka ditutup esok 15.9.2015
Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) menangguhkan sesi pengajaran dan pembelajaran di kampus Nilai di sini, hari ini, berikutan bacaan Indeks Pencemaran Udara (IPU) kawasan Nilai yang melepasi 200.
Sesi pengajaran dan pembelajaran di kampus Nilai USIM akan berjalan seperti biasa pada Khamis ini, iaitu selepas cuti Hari Malaysia) sehingga satu ketetapan rasmi dikeluarkan oleh pihak pengurusan universiti



http://www.bharian.com.my/node/81932
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Mirabeads azi
AUTHOR
15 September 2015 at 10:53 delete

yeay...cuti sekolah awal....tp akak tetap kerja...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
15 September 2015 at 11:14 delete

Allahu...ermmm untuk mengurangkan risiko pada kesihatan..

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
15 September 2015 at 11:42 delete

bangun pagi nak pergi sekolah,
sekolah tutup......!!

ha ha ha ha ha ha ha ..

lawak splastik di pagi nan jerebu dan gerimis halus... :)

Reply
avatar
kisah earty
AUTHOR
15 September 2015 at 16:15 delete

hahahaha..win kak Ain..

Reply
avatar
15 September 2015 at 20:39 delete

sini tak tutup lagi walaupun dah terasa kekaburannya... nasib baik esok coti umum

Reply
avatar
elly khalid
AUTHOR
15 September 2015 at 22:23 delete

nsib da tau awal...sbb mlm td stay up smpi 3pg...hiihih..

ceria2 ke blog elly ;)
HIJRAH SEORANG WANITA

Reply
avatar
16 September 2015 at 10:10 delete

smoga dalam lindungan Allah semuanya...
'salam singgah ;)

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
17 September 2015 at 17:24 delete

Teruk sgt n. Sampai sakit tekak jerebu ni

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.