SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY


GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

Ok. Untuk menjawab soalan yang di kemukakan oleh yana, Abe We bagi jawapannya ni ha:-

  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (AKAN DI LINKKAN)
  2. follow blog saya "i follow" (DONE)
  3. follow twiter saya "i follow" (XDE TWITTER)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (SETIAP HARI)



Image and video hosting by TinyPic

9 comments

avatar

TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

follow kamu #217

Balas
avatar

TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK

follow kamu #217

Balas
avatar

singgah sini dr segmen sama..good luck
done follow

http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Balas
avatar
Balas
avatar

Salam singgah jalan2 di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Balas
avatar

Diana follow sini....

Balas
avatar

All the best! シ

http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

Balas
avatar

salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

Balas
avatar

jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.