SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY






GIVEAWAY

(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.
TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA

Ok. Untuk menjawab soalan yang di kemukakan oleh yana, Abe We bagi jawapannya ni ha:-

  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (AKAN DI LINKKAN)
  2. follow blog saya "i follow" (DONE)
  3. follow twiter saya "i follow" (XDE TWITTER)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (SETIAP HARI)



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
theyanaonly
AUTHOR
6 September 2015 at 01:34 delete

TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK PESERTA BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY

follow kamu #217

Reply
avatar
theyanaonly
AUTHOR
6 September 2015 at 01:37 delete

TERIMA KASIH TURUT SERTA JOM BLOGWALKING & GOOD LUCK

follow kamu #217

Reply
avatar
jue bard
AUTHOR
6 September 2015 at 15:51 delete

singgah sini dr segmen sama..good luck
done follow

http://juraidahrahman.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Reply
avatar
Mardiah Diana
AUTHOR
7 September 2015 at 08:57 delete

Salam singgah jalan2 di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya...

http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html

Reply
avatar
Zara Nabilah
AUTHOR
7 September 2015 at 09:43 delete

All the best! シ

http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmenbloglist-kekal-theyanaonly.html?m=0

Reply
avatar
Saljuhumairah
AUTHOR
8 September 2015 at 12:18 delete

salam kenal... datang dari segmen theyanaonly...

Jemput ke senarai blogwalking... just tinggalkan url dibahagian komen.. mudah nak datang terjah setiap hari...

http://www.saljuhumairah.com/2015/08/senarai-blogwalking-blogger-pupular-2015.html

Reply
avatar
9 September 2015 at 15:34 delete

jalan jalan singgah sini . nysa dari segmen yang sama . goodluck ! jom singgah blog nysa

http://pemilikcintahati.blogspot.my/

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.