Segmen Irrayyan | Hari Malaysia 2015

Segmen Irrayyan | Hari Malaysia 2015


Segmen irrayyan : Hari Malaysia 2015
Segmen irrayyan : Hari Malaysia 2015

Syarat-syarat segmen mommy bagi mudah jer. Kena ikut semua tau. 

1. Folow blog irrayyan.com . Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa. 

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut. 



Bendera besar ada, bendera kecik ada, 
Selamat Hari Malaysia semua





Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

10 comments

avatar
Balas
avatar
Balas
avatar

selamat hari malaysia yuwento marcello

Balas
avatar
Balas
avatar

awat berkerut tu? hahaha

goodluck!

Balas
avatar
Balas
avatar

npe kerut sgt tu..hihihihi

Balas
avatar

Terbaik la CAPTION.. bergambar dekat depan KEDAI mana ni?

Balas
avatar

kecik besaq ja aku tgk gambaq hang abe we ..hihi Selamat hari hari malaysia !

Balas
avatar

Selamat harialaysia abe we

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.