Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari





Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari

Penonton puji filem Polis Evo, media sosial dibanjiri #PolisEvo


Polis Evo

Best sangat ke Polis Evo ni? Lepas KL Gangster, Polis Evo pulak meletop.

Tapi sayang.....kompem Abe We tak sempat nak tengok dekat wayang punya. Ada anak kecik ni memang terus melupakan aktiviti menonton wayang la gamaknya.

Dah 2 tahun kot tak tengok wayang.....hahahaha.....

Kot nanti ada online streaming, tengok online streaming je la. Tapi dah basi sikit lah. Orang lain dah tengok, kita baru nak tengok. Huhuhuuuu

Kalau tengok status-status orang yang dah tengok Polis Evo ni, memang best gila kot. Kan?




























Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
22 September 2015 at 11:15 delete

ramai kate cter ni best...trending kat twitter kot..filem melayu jarang nk trending..

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
22 September 2015 at 12:04 delete

tunggu online jer la...

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
22 September 2015 at 13:20 delete

Taksabaaaar nak tengok :D

Reply
avatar
22 September 2015 at 21:10 delete

tggu entri download kc jer....

Reply
avatar
22 September 2015 at 21:10 delete

rupa rupanya cerite polis yg naik kereta evo..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.