Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari

Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari

Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari

Penonton puji filem Polis Evo, media sosial dibanjiri #PolisEvo


Polis Evo

Best sangat ke Polis Evo ni? Lepas KL Gangster, Polis Evo pulak meletop.

Tapi sayang.....kompem Abe We tak sempat nak tengok dekat wayang punya. Ada anak kecik ni memang terus melupakan aktiviti menonton wayang la gamaknya.

Dah 2 tahun kot tak tengok wayang.....hahahaha.....

Kot nanti ada online streaming, tengok online streaming je la. Tapi dah basi sikit lah. Orang lain dah tengok, kita baru nak tengok. Huhuhuuuu

Kalau tengok status-status orang yang dah tengok Polis Evo ni, memang best gila kot. Kan?




























Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments