Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari

Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari

Polis Evo kutip lebih RM2.5 juta dalam 4 hari

Penonton puji filem Polis Evo, media sosial dibanjiri #PolisEvo


Polis Evo

Best sangat ke Polis Evo ni? Lepas KL Gangster, Polis Evo pulak meletop.

Tapi sayang.....kompem Abe We tak sempat nak tengok dekat wayang punya. Ada anak kecik ni memang terus melupakan aktiviti menonton wayang la gamaknya.

Dah 2 tahun kot tak tengok wayang.....hahahaha.....

Kot nanti ada online streaming, tengok online streaming je la. Tapi dah basi sikit lah. Orang lain dah tengok, kita baru nak tengok. Huhuhuuuu

Kalau tengok status-status orang yang dah tengok Polis Evo ni, memang best gila kot. Kan?




























Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

5 comments

avatar

ramai kate cter ni best...trending kat twitter kot..filem melayu jarang nk trending..

Balas
avatar

tunggu online jer la...

Balas
avatar

Taksabaaaar nak tengok :D

Balas
avatar

tggu entri download kc jer....

Balas
avatar

rupa rupanya cerite polis yg naik kereta evo..

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.