Pelakon drama 'Ku Tinggal Cinta di Okinawa' di tahan polis miliki dadah





Pelakon drama 'Ku Tinggal Cinta di Okinawa' di tahan polis miliki dadah

Masya allah..... betul ke berita ni. Tapi kalau dah keluar dekat Astro Awani, makanya betullah tu. Tapi siapa orangnya?

Ku Tinggal Cinta di Okinawa


Abe We pun tak pernah tengok drama ni. Dari hasil googlelan Abe We, ini adalah hasil cariannya. Ni bukan Abe We saja-saja reka ye. Ni hasil carian di google:-

Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Yahaya Ramli berkata, dalam kejadian pukul 11 malam itu, pelakon yang membintangi drama 'Ku Tinggal Cinta di Okinawa' itu ditahan selepas polis menemui satu paket plastik berisi ceraian daun kering disyaki ganja dan 1/2 biji pil eramin 5, di biliknya.

Serbuan atas maklumat dadah yang dilakukan oleh BSJND subang jaya di alamat A-2-1 Subang Parkhomes Psn Kemajuan 47500 Subang Jaya sekitar jam 11 semalam.

Setelah pihak anggota BSJND sampai di alamat, anggota terus mengetuk pintu bilik kediaman ketiga gadis tersebut.

NAMA:

-Natasha Elyzza Bt Rohishim
-Mimi Rozaiana bt Zainal Abidin
-Fivi Mae

Setelah Membuat Pemeriksaan Rumah Didapati :

-Satu peket berisi ceraian daun kering disyki ganja dan 1/2 biji pil eramin 5.

-Beg pochbag men Biore dalam mengandungi tiga peket plastik lutsinar berisi ceraian daun kering disyaki ganja (AB:15.74gram)dan dua bilah pisau di bahagian atas almari baju

-Beg kertas bertulis "pedro" mengandungi dua peket plastik lutsinar tiap-tiap satu mengandungi satu ketulan mampat berisi bahan disyaki ganja (AB:609.66gram) didalam almari baju. Pemeriksaan di ruang tamu telah menjumpai atas meja kecil satu peket plastik lutsinar berisi bahan disyaki ganja (AB: 2.19 gram.

Siasatan lanjut sedang dijalankan sama ada semua suspek mengedar dadah berkenaan ataupun untuk kegunaan sendiri. Kes disiasat dibawah Seksyen 39B Akta Dadah Berbahaya 1952.

p/s: Siapa pelakon tu Abe We tak nak cakap. Takut nanti di wartakan sebagai fitnah.

p/s/s:- sama sama kita ambil ikhtibar.


Sumber: http://eberita.org/mimi-lana-pelakon-drama-kutinggal-cinta-di-okinawa-ditahan-miliki-ganja/

http://www.astroawani.com/berita-malaysia/pelakon-wanita-bersama-dua-rakan-ditahan-disyaki-miliki-dadah-73768

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.