Mini Birthday Giveaway by MiminAdam





Mini Birthday Giveaway by MiminAdam | seharian nak juga nak buat persediaan ni. Akhirnya! Mimin merasmikan Mini Birthday Giveaway byMiminAdam Bermula 1 September 2015 sehingga 30 September 2015. Penyertaan anda amat Mimin alu-alukan. Semoga berjaya !

Bismillahi.....

Mini Birthday Giveaway byMiminadam
WishBirthday Terbaik untuk Mimin:

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada para blogger
2. Copy coding kat bawah sekali
3. Mencipta WishBirthday yang menarik untuk Mimin
3. Klik sini :



4. Follow blog :
MiminAdam, MeraHussain. ShahiraAlfi StudioSafuraraKhaty AimanAlongAna jinggasayidah NapisahNoor Akma, Nurbeuty, WawaWanibahejabellamaisarahGrafixCik enFarhainLittle WeirdoMimi RheemRoseAna, AishaIbrahim

5. Follow Instagram
MiminAdam, dalizgrafix, Shahira rahimaim94, Wawamaisarah_humairaeintan_nurfuzieLittle WeirdoMimi RheemS A BeautyNurBeautAnggunalfiramadhani, ahkakgojesaisya_zuhaili


Tarikh Tamat: 30 September 2015
Senarai Sponsor dan Hadiah

Untuk Mimin
Ucapan Happy Birthday dari Abe We

Bila lapar kita makan,
Selamat hari lahir diucapkan.
Semasa kecil suka panjat,
Haa..umur pun semakin meningkat
Menang dalam English di panggil Win,
Bila target Mimin nak kahwin?
Mimin cantik, comel dan bergaye,
Nak kahwin nanti jangan lupa Abe We.
Sambil jalan sambil makan,
Sekali lagi Selamat hari lahir diucapkan







Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Cikk Mimin
AUTHOR
30 September 2015 at 20:41 delete

Jalan-jalan dengan kekasih,
Mimin ucapkan ribuan terima kasih.

win win win win,
insyaallah.. mimin jemput abe we bila mimin kawin,

Pagi-pagi makan kat kedai sebelah,
Semoga Abe we sekuarga dirahmati Allah.

Ehh ! macam tak kena jee. hahahhaahha. jadi la tuuu

Reply
avatar
Along Misuari
AUTHOR
5 October 2015 at 22:11 delete

BW dari segmen yang sama

AM nak ajak..

Follow blog AlongMisuari

Artikel TERBARU AM

Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

HOT ITEM..
LeoRa For Men
LeoRa For Women

Terima Kasih
AlongMisuari

Reply
avatar
Nur Afiqah
AUTHOR
7 October 2015 at 16:00 delete

Datang dari giveaway yang sama..join join giveaway fiqa pula…http://mawarberduri4147.blogspot.my/2015/10/giveaway-my-birthday-by-afiqah.html

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.