Bila rindukan Johor





mee rebus hj wahid putrajaya

Mee Rebus Haji Wahid

Cawangan Putrajaya

Kalau kat Johor, terutamanya daerah JB, mee rebus haji wahid ni memang di kenalilah. Tak payah nak cita panjang. Kompem ramai kenal.

So, Ahad malam haritu, dek kerana dah lama sangat nak pergi makan dekat sini terbantut, akhirnya, dapat jugak Abe We makan dekat sini, Bukan jauh pun dari rumah. 5 minit je. Dekat bebenor.

Harga semangkuk = RM5.00.

Rasa hilang sekejap rindu Johor.....

Mesti korang semua tertanya mana gambarnye kan?

MAAFLAH...lapor sangat. tak sempat snap gambar. Wakakakaka

Tapi Abe We Google je la ye. Same gak kot gambarnye. Jap ye.....


Macam ni lah rupanya. Sedap u olzz......Terasa lapa nehh....doi....

Dekat mana tempat ni?

Dekat Medan selera Seri Teja Presint 9. Belakang kedai mamak kembar. +Amy J suka pergi medan selera ni. Feveret dia katanya



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Akif Imtiyaz
AUTHOR
2 September 2015 at 21:58 delete

Fuyooo dapnyerr ..lapor punya pasal gambar pon dah tak sempat nak ambik dah hahhaa

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.