Kena sound dengan Adsense pulak

Tak boleh ada link download illegal


Tu dia bak ang......

Sekali adsense sound Abe We da......

Sebab apa?

Sebab bagi link download cerita illegal aka pirate. So, siapa yang dah ada adsense ni, blog kena suci murni. Tak boleh ada apa-apa yang illegal. Kena legal je semua.

Bagi yang baru nak mohon tu, semak dulu la link donwnload tu legal ke tak.

Selamat hari raya aidil adha semua....



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Kena sound dengan Adsense pulak"

bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

Memang kena post entri suci2 kalau ade adsense ni

Selamat baru warning...pasnie kena hati2

mungkin tereffected gak kot. rajin adsense ni buat spot check

tu la. jgn dia gantung akaun sudah lah...huhuh

dia warning je. kita ubah post tu jadi draft balik. wakakaka.....terpaksalah......

tak pe...buleh handle. nnt slow talk dengan adsense

share link pun tak boleh. so, faham2 sendiri la ye

Pernah kena warning mcm ni jugak, hihi

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF