Kena sound dengan Adsense pulak

Kena sound dengan Adsense pulak

Tak boleh ada link download illegal


Tu dia bak ang......

Sekali adsense sound Abe We da......

Sebab apa?

Sebab bagi link download cerita illegal aka pirate. So, siapa yang dah ada adsense ni, blog kena suci murni. Tak boleh ada apa-apa yang illegal. Kena legal je semua.

Bagi yang baru nak mohon tu, semak dulu la link donwnload tu legal ke tak.

Selamat hari raya aidil adha semua....



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments