Kena sound dengan Adsense pulak

/
18 Comments

Tak boleh ada link download illegal


Tu dia bak ang......

Sekali adsense sound Abe We da......

Sebab apa?

Sebab bagi link download cerita illegal aka pirate. So, siapa yang dah ada adsense ni, blog kena suci murni. Tak boleh ada apa-apa yang illegal. Kena legal je semua.

Bagi yang baru nak mohon tu, semak dulu la link donwnload tu legal ke tak.

Selamat hari raya aidil adha semua....



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

18 comments:

  1. bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

    ReplyDelete
  2. bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. share link pun tak boleh. so, faham2 sendiri la ye

      Delete
  3. Replies
    1. tak pe...buleh handle. nnt slow talk dengan adsense

      Delete
  4. Memang kena post entri suci2 kalau ade adsense ni

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. dia warning je. kita ubah post tu jadi draft balik. wakakaka.....terpaksalah......

      Delete
  6. Selamat baru warning...pasnie kena hati2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la. jgn dia gantung akaun sudah lah...huhuh

      Delete
  7. Replies
    1. mungkin tereffected gak kot. rajin adsense ni buat spot check

      Delete
  8. Pernah kena warning mcm ni jugak, hihi

    ReplyDelete