Kena sound dengan Adsense pulak





Tak boleh ada link download illegal


Tu dia bak ang......

Sekali adsense sound Abe We da......

Sebab apa?

Sebab bagi link download cerita illegal aka pirate. So, siapa yang dah ada adsense ni, blog kena suci murni. Tak boleh ada apa-apa yang illegal. Kena legal je semua.

Bagi yang baru nak mohon tu, semak dulu la link donwnload tu legal ke tak.

Selamat hari raya aidil adha semua....



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

18 comments

Write comments
Inani Hazwani
AUTHOR
24 September 2015 at 12:58 delete

Selamat Hari Raya Aidiladha

Reply
avatar
24 September 2015 at 13:25 delete

bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

Reply
avatar
24 September 2015 at 13:25 delete

bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

Reply
avatar
24 September 2015 at 16:17 delete

Memang kena post entri suci2 kalau ade adsense ni

Reply
avatar
24 September 2015 at 17:57 delete

Selamat baru warning...pasnie kena hati2

Reply
avatar
25 September 2015 at 09:33 delete

mungkin tereffected gak kot. rajin adsense ni buat spot check

Reply
avatar
25 September 2015 at 09:34 delete

tu la. jgn dia gantung akaun sudah lah...huhuh

Reply
avatar
25 September 2015 at 09:34 delete

dia warning je. kita ubah post tu jadi draft balik. wakakaka.....terpaksalah......

Reply
avatar
25 September 2015 at 09:42 delete

tu la....entri kena suci murni

Reply
avatar
25 September 2015 at 09:43 delete

tak pe...buleh handle. nnt slow talk dengan adsense

Reply
avatar
25 September 2015 at 09:43 delete

share link pun tak boleh. so, faham2 sendiri la ye

Reply
avatar
25 September 2015 at 09:44 delete

Selamat Hari Raya Aidiladha Haz

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
26 September 2015 at 19:34 delete

Pernah kena warning mcm ni jugak, hihi

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.