Kena sound dengan Adsense pulak

Kena sound dengan Adsense pulak

Tak boleh ada link download illegal


Tu dia bak ang......

Sekali adsense sound Abe We da......

Sebab apa?

Sebab bagi link download cerita illegal aka pirate. So, siapa yang dah ada adsense ni, blog kena suci murni. Tak boleh ada apa-apa yang illegal. Kena legal je semua.

Bagi yang baru nak mohon tu, semak dulu la link donwnload tu legal ke tak.

Selamat hari raya aidil adha semua....



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

18 comments

avatar

Selamat Hari Raya Aidiladha

Balas
avatar
Balas
avatar

bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

Balas
avatar

bak hang...seriusla..adeyh. xsyokla gni... share link tbtn online je.. buknnya download pnya pun

Balas
avatar
Balas
avatar

Memang kena post entri suci2 kalau ade adsense ni

Balas
avatar

Lol hAbis lah ..

Balas
avatar

Selamat baru warning...pasnie kena hati2

Balas
avatar
Balas
avatar

mungkin tereffected gak kot. rajin adsense ni buat spot check

Balas
avatar

tu la. jgn dia gantung akaun sudah lah...huhuh

Balas
avatar

dia warning je. kita ubah post tu jadi draft balik. wakakaka.....terpaksalah......

Balas
avatar

tu la....entri kena suci murni

Balas
avatar

tak pe...buleh handle. nnt slow talk dengan adsense

Balas
avatar

share link pun tak boleh. so, faham2 sendiri la ye

Balas
avatar

Selamat Hari Raya Aidiladha Haz

Balas
avatar
Balas
avatar

Pernah kena warning mcm ni jugak, hihi

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.