Kapal Terbang Meletup di Las Vegas





Kapal Terbang British Airways Terbakar

Hampir meletup ketika take-off

Sebuah kapal terbang milik Britsh Airways telah terbakar ketika hendak membuat penerbangan dari Las Vegas ke England.
Kapal Terbang Meletup

Ketika di atas landasan dan semasa kapal terbang dalam percubaan untuk terbang (betul ke bahasa Abe We ni?) salah satu enjin di sayapnya telah terbakar! Ketika itu kapal terbang tersebut dalam kelajuan 90 batu/jam.

Kapal Terbang Meletup

Insiden itu disedari oleh penumpang kapal terbang itu yang duduk berdekatan dengan sayap kapal terbang. (Ngerinya....) Dia habaq kat repota
Lagi 30 saat ja, kalau dak perasan, kompem kami semua dak selamat. Habih kecut peghut kami
Insiden itu turut di sedari oleh juruterbang pesawat itu dan segera menslowkan kapal terbang dan awak-awak kapal (macam kapal laut da.....) segera membuka gelongsor supaya penumpang boleh turun kapal dengan segera.

Sekian berita jam 9.00 pagi.......Teruskan ceria bersama Abe We di Estro Awatni

Upss... ada lagi gambaq

Kapal Terbang Meletup

Kapal Terbang Meletup

Kapal Terbang Meletup

Kapal Terbang Meletup



sumber:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3229496/If-happened-30-seconds-later-not-survived-Passenger-BA-jet-took-dramatic-photo-window-pool-burning-gasoline-beneath-plane.html


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Amanda Suria
AUTHOR
11 September 2015 at 09:38 delete

haih...macam-macam hal kan...hi ewan..SA singgah sini pagi ni...bagus erk pagi2 dah sampai berita ni...hebak..hebak...

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
11 September 2015 at 14:25 delete

Estro Awatni tu lawak.....!! :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.