Jom like pic Abe We (nak menang RM200)

Jom like pic Abe We (nak menang RM200)

Jom like pic Abe We

nak menang RM200

Hai awak seme....ingat lagi tak segmen parody di blog Dramatic Uniq? Hat gambaq yang ni:-


Jom lah like pic Abe We di :-

https://www.facebook.com/dramaticuniqblog/photos/ms.c.eJw9zdsRRCEIA9COdniEIP03topyv5wzSZCgF1wDRRX9cXu521ou4T5eO08tPOPm9uV~_~_zYu0~;1SrtPk5IoY8~;y3hM~_M42Q~_a93~_5Nb3kPdeqfYeymff963SY5ynL7Rni3bi6~;devhy9h07OttUf~_BQ6ng~-~-.bps.a.646383318830534.1073741831.156974711104733/646391248829741/?type=1&theater

Bagilah Abe We can menang RM200...........

Ajak la kawan-kawan like juga. Boleh ye?



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

5 comments

avatar

Tengoklah dulu. Nak upah apa kalau like? kihkih

Balas
avatar

done...good luck

Balas
avatar

Ok kte dah loike dah... Semoga menang ye ;)

Balas
avatar

hahahahaha..... InsyaAllah boleh menang tu nanti..
tunggu kak ain update jumlah LIKE terkini setiap gambar ye... :)

Balas
avatar

semoga menang rm200...klu menang boleh bagi KG WITH LOVE KAK GOJES

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.