Jerebu makin teruk





Jerebu makin teruk

Bacaan IPU terkini 183

Memang teruk jerebu harini kan? Terkejut pagi tadi nak pergi kerja, gelap je cuacanya. Bacaan IPU boleh di semak di SINI.

Jerebu putrajaya

Jerebu putrajaya

Punya kuat jerebu hari ni sampai boleh amek gambar matahari. Ni matahari pukul 8.00 pagi

Tengahari ni pulak, Abe We balik putrajaya. Tengok hero sorang kat rumah tu. Dalam perjalanan tu, pergkhhh....kuat lah jerebu dia.

Jerebu putrajaya

Jerebu putrajaya


Dah la Danish demam. Jerebu lagi. Aktiviti kemas rumah je lah.....

Target bulan 10 ni nak pindah...huhuh



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
aswaleyla
AUTHOR
11 September 2015 at 18:13 delete

terok nye jerebu kat sane

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
11 September 2015 at 20:02 delete

Tempat Nani pun. Kena jaga kesihatan sangat2 sekarang

Reply
avatar
kak gojes
AUTHOR
12 September 2015 at 09:28 delete

erm..memang teruk jerebu tu...

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
12 September 2015 at 13:23 delete

Teruk sgt jerebu skrg ni.

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
12 September 2015 at 20:43 delete

Putrajaya bacaan agak tinggi juga... dah masuk IPU bacaan tidak sihat,

Wahh dah nak pindah rumah baru... seronoknya :)

Reply
avatar
yaya cendana
AUTHOR
12 September 2015 at 21:06 delete

Mmm....nak beli mask asuik lupa jerk..grr....putrajaya ni teruk dah jerebu..

Reply
avatar
ayuadyani
AUTHOR
13 September 2015 at 09:09 delete

jaga kesihatan..kurangkan aktiviti luar..minum air banyak..sama2 kita beringat..

Reply
avatar
Reena Sidek
AUTHOR
14 September 2015 at 20:45 delete

memang teruk.. huhu kesihatan kena jaga..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.