Jerebu makin teruk

Jerebu makin teruk

Jerebu makin teruk

Bacaan IPU terkini 183

Memang teruk jerebu harini kan? Terkejut pagi tadi nak pergi kerja, gelap je cuacanya. Bacaan IPU boleh di semak di SINI.

Jerebu putrajaya

Jerebu putrajaya

Punya kuat jerebu hari ni sampai boleh amek gambar matahari. Ni matahari pukul 8.00 pagi

Tengahari ni pulak, Abe We balik putrajaya. Tengok hero sorang kat rumah tu. Dalam perjalanan tu, pergkhhh....kuat lah jerebu dia.

Jerebu putrajaya

Jerebu putrajaya


Dah la Danish demam. Jerebu lagi. Aktiviti kemas rumah je lah.....

Target bulan 10 ni nak pindah...huhuh



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

10 comments

avatar

terok nye jerebu kat sane

Balas
avatar

Tempat Nani pun. Kena jaga kesihatan sangat2 sekarang

Balas
avatar
Balas
avatar

erm..memang teruk jerebu tu...

Balas
avatar
Balas
avatar

Teruk sgt jerebu skrg ni.

Balas
avatar

Putrajaya bacaan agak tinggi juga... dah masuk IPU bacaan tidak sihat,

Wahh dah nak pindah rumah baru... seronoknya :)

Balas
avatar

Mmm....nak beli mask asuik lupa jerk..grr....putrajaya ni teruk dah jerebu..

Balas
avatar

jaga kesihatan..kurangkan aktiviti luar..minum air banyak..sama2 kita beringat..

Balas
avatar

memang teruk.. huhu kesihatan kena jaga..

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.