Jadual perjalanan PLUS Highway





Semak jadual perjalanan dari PLUS untuk balik kampung

Elak kesesakan lalulintas di lebuhraya

PLUS Highway telah pun mengeluarkan jadual perjalanan untuk pengguna lebuhraya itu yang mulai balik kampung sejak malam tadi.

Jadual perjalanan balik kampung

Abe We tak balik kampung pun.....huhuu... Lepak Putrajaya je raya haji ni. Lagi pun, nak jimatkan cuti tahunan yang mulai menyusut. Hehehehe...

Kepada mereka yang nak balik kampung tu, kalau mengantuk, berhenti dulu ye. Lepak minum kopi ke tidur sekejap ke. 

Abe We kalau setiap kali balik Johor, mesti akan tidur dulu dekat RnR atau pun hentian sebelah kalau dah tak tahan sangat. Hahahaha....

Kalau balik siang, tak boleh laju sangat bawa kereta. 120 km/j pun dah kira laju. Tapi kalau balik malam, memang berdesup lah. Sebab apa? Sebab malam-malam tak pernah nampak lagi speed trap. Kikikiiii.....



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.