Ikea Cheras akan dibuka akhir November





Ikea Cheras akan dibuka akhir November


Yayy....berita gembira buat peminat barangan Ikea. Ikea Cheras akan di buka akhir November.

Apa yang menarik?

Ce teka....

Dari segi barangan sama je la kan?

Tapi.....................

Minta-minta Ikea Mutiara Damansara kurang sikit orang. Huhuhuh...

Ye la, kalau weekend datang, jenuh nak cari parking. Tu belum Ikea Family Day.

For info, Ikea Cheras ni 20% lagi besar dari Ikea Mutiara Damansara. WOWWWWWWW!!!

Syok gak kan kalau lebih besar. Tapi......lenguh la kaki para suami nanti....kikikiiii

Tak lama lagi, Ikea akan buka cawangan dekat JB dengan Penang pulak.

Untunglah............

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Amanda Suria
AUTHOR
29 September 2015 at 09:46 delete

wah bestnya..betul tu ewan...moga bukangan yang Cheras maka yang mutiara damansara kurang orang....senang nak pi senang nak parking...

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
29 September 2015 at 14:40 delete

stress suami2 kat sana..hehehehe..tmpt memperabis duit.ehehhee

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.