GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM





GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM



Sape kat sini minat Hello Kitty? Meh kita cuba nasib di http://www.shehanzstudio.com/2015/09/giveaway-mudahnya-nak-menang-hello_4.html.

Ni kalau sape-sape yang memang hantu Hello Kitty elok lawat dan sertai giveaway ni. Macam-macam hadiah ada.

Kalau Abe We menang ni, alamatnya kena simpan dan tunggu dapat baby girl. Lepas tu baru boleh bagi baby main. Nak suruh Danish main, idok le bagi. Gegirl sangat u olz....huhuuuu

Tapi kalau dia bagi hadiah keter gini, Abe We dengan redho nye terima....hehehe


Sesiapa yang nak join, boleh la tengok syarat2 dia ni:-

1. BUAT ENTRI
  • Buat satu entri dan letak banner di bawah dengan tajuk "GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM"

Letak link entri di banner ini
2. WAJIB FOLLOW blog Mommy "www.shehanzstudio.comINSTAGRAM Mommyhttps://instagram.com/myapilot

3. WAJIB LIKE page di bawah
4. HADIAH KETURUNAN HELLO KITTY
  • Contoh hadiah seperti di bawah (p/s : TERTAKLUK KEPADA TUAN TANAH UNTUK TUKAR HADIAH YANG SAMA NILAI)

5. Tinggalkan link anda di bahagian komen.

6. Pilihan pemenang adalah secara RAWAK.
7. Hanya 3 pemenang sahaja yang akan dipilih!



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Etuza Etuza
AUTHOR
7 September 2015 at 17:07 delete

http://madey09.blogspot.my/
kenalkan blog Etuza..terima kasih..hebat blog ini

Reply
avatar
Hunny Kitty
AUTHOR
14 September 2015 at 16:29 delete

blogwalking sini tau....good luck!

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.