Filipina tolak jerebu ke Malaysia





Filipina tolak jerebu ke Malaysia

Taufan Dujuan tolak jerebu ke Malaysia


Menurut berita dari astro awanikosmo dan beberapa lagi termasuk berita dari Filipina abs-cbnnews, negara itu akan mengalami taufan Dujuan.

Taufan ni akan menolak balik jerebu yang sedang berarak ke sana ke Malaysia semula.

Huhuhuuuuu....

Baru rasa suasana kurang jerebu 2 3 hari ni.

Menurut dari laman web abs-cbnnews, taufan ni berkelajuan 65 km per jam. Lajunyeee.... dan boleh meningakat ke 80 km per jam....

Mari kita doa supaya negara kita di limpahi hujan ketika jerebu sedang tebal



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
23 September 2015 at 13:01 delete

la filipina ke yg bawak jerebu huhu...

Reply
avatar
23 September 2015 at 13:30 delete

ish..itulah, baru nak rasa lega bernafas. Ini dah mula nampak balik jerebu tu. Hmm

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
23 September 2015 at 14:16 delete

haih boleh plak main tolak2 macam ni..tolak ke Indonesia terus la kan senang...bagi diorang rasa plak..

Reply
avatar
23 September 2015 at 15:11 delete

dari indon ke malaysia ke filipina patah balik malaysia...huhuhu

Reply
avatar
23 September 2015 at 15:12 delete

kan? 2 3 hari ni syok tu hujan...sejuk je

Reply
avatar
23 September 2015 at 15:12 delete

betul tu. tolak balik dekat diorang. huhuu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.