">

Digi WWWOW kembali

/
3 Comments
Digi WWWOW

Digi WWWOW kembali

Hantar pencalonan anda

Kepada mereka yang pastinya meletops di luar sana, jangan lupa sertai Digi WWWOW. Walaupun pelbagai kontroversi melanda anugerah ini (google kan aja), tetapi anugerah ini tetap akan berlangsung juga.

  1. Video & Photography = Only 1 winner
  2. Social Influencers = Only 1 winner
  3. Independent Publishers = Only 1 winner
  4. Web E-Commerce = Only 1 winner
  5. Mobile E-Commerce = Only 1 winner
  6. Social Media E-Commerce = Only 1 winner
  7. Social Impact = Only 1 winner
  8. Social Movement = Only 1 winner
Anda boleh mencalonkan diri sendiri dan juga mencalonkan orang lain. Mana tau rezeki anda, boleh menang RM10,000.00!!

Perkghhhh...banyak tu!!! Boleh belanja Abe We!!

Kepada sesiapa yang nak calonkan Abe We, Abe We terima dengan redhonya. Jangan lupa minta kawan-kawan vote lepas tu. Hehehehe....

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra

Image and video hosting by TinyPic


You may also like

3 comments:

  1. Asalam Ewan..blogger baik lah Ewan ni. Tak nampak ayat juga tu Ewan..pening dah ni..ni hari Jumaat..sekejap lagi solat Jumaat..aduh!! Ewan ada tips tak dah kilik sana sini kat google..tak reti lah why? komentar tu..komen tu yg paling berharga bagi kita para blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya cek guna inspect elements pun tak jumpa. Tapi kalau saya boleh di beri kepercayaan untuk cek edit HTML insya allah saya cuba usahakan untuk cari masalah tu. Cikgu pki blogspot kan?

      Delete