Digi WWWOW kembali





Digi WWWOW

Digi WWWOW kembali

Hantar pencalonan anda

Kepada mereka yang pastinya meletops di luar sana, jangan lupa sertai Digi WWWOW. Walaupun pelbagai kontroversi melanda anugerah ini (google kan aja), tetapi anugerah ini tetap akan berlangsung juga.

  1. Video & Photography = Only 1 winner
  2. Social Influencers = Only 1 winner
  3. Independent Publishers = Only 1 winner
  4. Web E-Commerce = Only 1 winner
  5. Mobile E-Commerce = Only 1 winner
  6. Social Media E-Commerce = Only 1 winner
  7. Social Impact = Only 1 winner
  8. Social Movement = Only 1 winner
Anda boleh mencalonkan diri sendiri dan juga mencalonkan orang lain. Mana tau rezeki anda, boleh menang RM10,000.00!!

Perkghhhh...banyak tu!!! Boleh belanja Abe We!!

Kepada sesiapa yang nak calonkan Abe We, Abe We terima dengan redhonya. Jangan lupa minta kawan-kawan vote lepas tu. Hehehehe....

Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra

Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Etuza Etuza
AUTHOR
25 September 2015 at 11:16 delete

Asalam Ewan..blogger baik lah Ewan ni. Tak nampak ayat juga tu Ewan..pening dah ni..ni hari Jumaat..sekejap lagi solat Jumaat..aduh!! Ewan ada tips tak dah kilik sana sini kat google..tak reti lah why? komentar tu..komen tu yg paling berharga bagi kita para blogger

Reply
avatar
25 September 2015 at 11:22 delete

saya cek guna inspect elements pun tak jumpa. Tapi kalau saya boleh di beri kepercayaan untuk cek edit HTML insya allah saya cuba usahakan untuk cari masalah tu. Cikgu pki blogspot kan?

Reply
avatar
Syira Lokman
AUTHOR
25 September 2015 at 12:22 delete

terbaikkkk ! ramai akan join ni

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.