Dekat negara mana kita duduk ni?





Masya allah..... Teruknys jerebu hari ni. Takde tanda surut pun. Makin tebal ada lah.

Ya allah....kau turunkanlah hujan.

Dah tak macam duduk kat Malaysia tengok cuaca hari ni.....

Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
yaya cendana
AUTHOR
14 September 2015 at 15:42 delete

assalamualaikum,....jerebu....bila kita ambil gambar memang nampak macam best...ada dekat cameron highland...tapi bila difikirkan...tak sihat untuk kita sebenayrnya...hurmmm...

jemput follow & komen di ruangan entry yaya cendana ye.... www.yayacendana.com
terima kasih...

Reply
avatar
14 September 2015 at 15:46 delete

Bangun pagi nak pergi kerja, ingatkan berkabus. Bawa motor sejuk je. Sampai tempat kerja, baju bau asap je. Ish

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
14 September 2015 at 16:10 delete

sosak dah napeh den ni ha...ado lak yg kono check in spital ni kang

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
14 September 2015 at 22:05 delete

truk kan...dah start skt tekak dah nihh. hm..

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
17 September 2015 at 17:25 delete

Amin. Semiga diperkenan kan doa abe

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.