CD comel, lagu comel, tuannya pun comel





Hehee...comel kan CD ni? Macam tuan dia gak. Ahaksss....

Tapi, lagu-lagunya pun comel. Tengok je lah nama artis dia.

Kikikiiii

Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
elly khalid
AUTHOR
7 September 2015 at 20:44 delete

cd lagu apa tu...hihihi
okok done follow juga.. #221

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
7 September 2015 at 22:48 delete

alolo tomeinya CD danish :)

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
8 September 2015 at 09:35 delete

kak ana ini bukan CD Danish...ini CD bapa Danish

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
8 September 2015 at 09:38 delete

Lagu apa tu? Hahaha. Buat2 tanya pulak :P

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
8 September 2015 at 09:40 delete

Daddy G yang rosakkan aRz dengan lagu Slipknot ni....

hahaha

Reply
avatar
8 September 2015 at 11:45 delete

btul tu k.ana. ni cd bapaknya......anaknya xblh dengar..

Reply
avatar
8 September 2015 at 11:45 delete

btul tu arz. ni semua sebab kawan2 yg rosakkan kita yg suci ni. Tapi selamat bukan sebab chinggey....

Reply
avatar
8 September 2015 at 11:46 delete

ntah la nani. org ckp lgu ni evergreen....kikiki

Reply
avatar
8 September 2015 at 11:47 delete

ermmm..susah nak kategorikan lagu ni

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.