CD comel, lagu comel, tuannya pun comel

CD comel, lagu comel, tuannya pun comel

Hehee...comel kan CD ni? Macam tuan dia gak. Ahaksss....

Tapi, lagu-lagunya pun comel. Tengok je lah nama artis dia.

Kikikiiii

9 comments

avatar

cd lagu apa tu...hihihi
okok done follow juga.. #221

Balas
avatar

alolo tomeinya CD danish :)

Balas
avatar

kak ana ini bukan CD Danish...ini CD bapa Danish

Balas
avatar

Lagu apa tu? Hahaha. Buat2 tanya pulak :P

Balas
avatar

Daddy G yang rosakkan aRz dengan lagu Slipknot ni....

hahaha

Balas
avatar

btul tu k.ana. ni cd bapaknya......anaknya xblh dengar..

Balas
avatar

btul tu arz. ni semua sebab kawan2 yg rosakkan kita yg suci ni. Tapi selamat bukan sebab chinggey....

Balas
avatar

ntah la nani. org ckp lgu ni evergreen....kikiki

Balas
avatar

ermmm..susah nak kategorikan lagu ni

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.