Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense

Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense

Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense

Tips Adsense, cara pantas semak akaun

Bagi yang sudah ada akaun Adsense, jom kita add extension/apps ini di dalam google Chrome kita. Senang nak tengok dah berapa Dollar US masuk.

1. Pergi ke Setting.


2. Klik Extensions


3. Taip google publisher toolbar



4. Klik Add To Chrome



5. Klik Add extension



6. Notifikasi Google publisher toolbar di beritahu.



7. Klik gambar ini dan klik Enable yang pertama



8. Tada.....sesudah sign in, tengoklah akaun anda.




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

7 comments

avatar

good info. tq sharing.

Balas
avatar

ewan..ilmu yang sangat berguna..nanti khaty try

Balas
avatar

Hanya mampu tengok sahaja. Adsense hingga ke hari ini masih tak lulus-lulus. ish.....

Balas
avatar

ewaahhh.. kalau dah dapat adsense, hari2 la check akaun kan... hehehehhee..

*kita belom ada adsense.. ok baiii..*

:p

Balas
avatar

wahhh.. ilmu baru ni. thanks

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

- Mia Liana -

Balas
avatar

dah add dah. Hehehe. terima kasih. Ini kalau tak baca dekat sini. Confirm sampai bila-bila pun tak tahu. hehehehe

Balas
avatar

wow ... thanks sbb bagi info ini..saya budak baru belajar :)

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.