Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense





Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense

Tips Adsense, cara pantas semak akaun

Bagi yang sudah ada akaun Adsense, jom kita add extension/apps ini di dalam google Chrome kita. Senang nak tengok dah berapa Dollar US masuk.

1. Pergi ke Setting.


2. Klik Extensions


3. Taip google publisher toolbar



4. Klik Add To Chrome



5. Klik Add extension



6. Notifikasi Google publisher toolbar di beritahu.



7. Klik gambar ini dan klik Enable yang pertama



8. Tada.....sesudah sign in, tengoklah akaun anda.




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
khaty aiman
AUTHOR
18 September 2015 at 15:10 delete

ewan..ilmu yang sangat berguna..nanti khaty try

Reply
avatar
18 September 2015 at 15:42 delete

Hanya mampu tengok sahaja. Adsense hingga ke hari ini masih tak lulus-lulus. ish.....

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
18 September 2015 at 17:49 delete

ewaahhh.. kalau dah dapat adsense, hari2 la check akaun kan... hehehehhee..

*kita belom ada adsense.. ok baiii..*

:p

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
19 September 2015 at 15:26 delete

wahhh.. ilmu baru ni. thanks

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

- Mia Liana -

Reply
avatar
19 October 2015 at 08:58 delete

dah add dah. Hehehe. terima kasih. Ini kalau tak baca dekat sini. Confirm sampai bila-bila pun tak tahu. hehehehe

Reply
avatar
ubai ismail
AUTHOR
22 January 2016 at 11:36 delete

wow ... thanks sbb bagi info ini..saya budak baru belajar :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.