Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense

Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense

Tips Adsense, cara pantas semak akaun

Bagi yang sudah ada akaun Adsense, jom kita add extension/apps ini di dalam google Chrome kita. Senang nak tengok dah berapa Dollar US masuk.

1. Pergi ke Setting.


2. Klik Extensions


3. Taip google publisher toolbar



4. Klik Add To Chrome



5. Klik Add extension



6. Notifikasi Google publisher toolbar di beritahu.



7. Klik gambar ini dan klik Enable yang pertama



8. Tada.....sesudah sign in, tengoklah akaun anda.




Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Cara mudah dan cepat semak akaun Adsense"

ewan..ilmu yang sangat berguna..nanti khaty try

Hanya mampu tengok sahaja. Adsense hingga ke hari ini masih tak lulus-lulus. ish.....

ewaahhh.. kalau dah dapat adsense, hari2 la check akaun kan... hehehehhee..

*kita belom ada adsense.. ok baiii..*

:p

wahhh.. ilmu baru ni. thanks

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

- Mia Liana -

dah add dah. Hehehe. terima kasih. Ini kalau tak baca dekat sini. Confirm sampai bila-bila pun tak tahu. hehehehe

wow ... thanks sbb bagi info ini..saya budak baru belajar :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF