Bon Jovi Live In Malaysia





Bon Jovi Live In Malaysia

Bon Jovi Live In Malaysia

Alaa.....Sabtu ni pulak konsert Bon Jovi...huhuhu

Bestnya kalau ada orang nak belanja 1 atau 2 tiket kan? hehhehehe...

Kalau lahir tahun 80-an mustahil tak kenal Bon Jovi kan? Bon Jovi memang femes, tapi lagi femes penyanyi dia, Jon. Hensem, kacak, rambut panjang, suara sedap, kompem la di gilai gadis-gadis time tu.

Bon Jovi Live In Malaysia
Tapi sekarang, semuanya udah tua belaka. Tapi boleh tahan macho lagi kan?

Bon Jovi Live In Malaysia
BON JOVI Live in Malaysia 2015 Laser Engraving Dog Tag ( Limited Edition ) RM20/set Colour Available: Black / Clear WhatsApp 017-6176900



Jom layan lagu-lagu femes Bon Jovi. Leleh bebbbb......

Always



I'll be there for you




Bed of Roses




It's my life




Livin' on a prayer




Youl'll give love a bad name





Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
17 September 2015 at 22:09 delete

Salam.. Haii.. Senarai pemenang telah diumumkan.. Jemput jenguk senarai pemenang ye..
Senarai Pemenang ParodyMe : 1st Giveaway By Dramatic Uniq Please send alamat pos anda melalui email/whatsapp untuk terima hadiah ye... :) tQ.. :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.