Bila Danish demam





Danish demam "kuat" pulak

Jadi Misi hari ni

Semalam petang masa dekat ofis, atuk Harraz telefon.
Danish demam petang ni. Badan dia panas
Terkesima sekejap Abe We. Dah 2 tahun ni, tak pernah lagi Danish demam panas gini.

Danish

Semalam keluar pergi IOI pun ok je. Malam bukan main aktif. Tidur malam pun ok je.

Rupanya petang semalam baru start demam. Atuk dia kata Danish tidur sejam je. Lepas tu merengek.

Abe We pun bergegaslah balik awal 1/2 jam.

Balik umah je tengok Danish terbaring je. Tak boleh bangun. Lembik je.....

Atok dia cakap, mebi jangkit dengan aunty dia. Sebab aunty dia pun demam gak.....

No wonder la....



Episod II -



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
10 September 2015 at 14:48 delete

moga Danish cepat sihat ye..

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
11 September 2015 at 01:41 delete

Pantau suhu selalu ye abe

Reply
avatar
11 September 2015 at 07:05 delete

Anak demam ibu yang susah hati ye...semoga cepat sembuh

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
11 September 2015 at 09:54 delete

Alololo. Pakwe i demam pulokkk

Reply
avatar
11 September 2015 at 10:02 delete

suhu turun naik...huhuu...ponin pok cik

Reply
avatar
11 September 2015 at 10:04 delete

aah...demam...ni pun dedar lagi...huhuuuu

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
11 September 2015 at 14:23 delete

harap-harap muncung Danish tak menyusut akibat demam..
muncung tu aset paling mahal tu... :)

Reply
avatar
11 September 2015 at 15:18 delete

tu la. harap-harap muncung dia menten jek

JOM FOLLOW SAYA

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.