Bila Danish demam

Bila Danish demam

Danish demam "kuat" pulak

Jadi Misi hari ni

Semalam petang masa dekat ofis, atuk Harraz telefon.
Danish demam petang ni. Badan dia panas
Terkesima sekejap Abe We. Dah 2 tahun ni, tak pernah lagi Danish demam panas gini.

Danish

Semalam keluar pergi IOI pun ok je. Malam bukan main aktif. Tidur malam pun ok je.

Rupanya petang semalam baru start demam. Atuk dia kata Danish tidur sejam je. Lepas tu merengek.

Abe We pun bergegaslah balik awal 1/2 jam.

Balik umah je tengok Danish terbaring je. Tak boleh bangun. Lembik je.....

Atok dia cakap, mebi jangkit dengan aunty dia. Sebab aunty dia pun demam gak.....

No wonder la....



Episod II -



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

11 comments

avatar

moga Danish cepat sihat ye..

Balas
avatar

Pantau suhu selalu ye abe

Balas
avatar
Balas
avatar

Anak demam ibu yang susah hati ye...semoga cepat sembuh

Balas
avatar
Balas
avatar

Alololo. Pakwe i demam pulokkk

Balas
avatar

suhu turun naik...huhuu...ponin pok cik

Balas
avatar

aah...demam...ni pun dedar lagi...huhuuuu

Balas
avatar
Balas
avatar

harap-harap muncung Danish tak menyusut akibat demam..
muncung tu aset paling mahal tu... :)

Balas
avatar

tu la. harap-harap muncung dia menten jek

JOM FOLLOW SAYA

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.