Bigorexia - penyakit Abang Sado





Bigorexia menyerang atlet bina badan

Rasanya ramai antara kita tak pernah dengar penyakit ni. Apakah Bigorexia? Jom sama-sama kita terjah.

Bigorexia

Apakah itu Bigorexia

Bigorexia adalah penyakit yang melanda kepada mereka yang suka membina badan. Pesakit Bigorexia ni merasakan badan mereka kurus walaupun dah sado gila bapak.

Kalau pesakit anorexia merasakan mereka gemuk walaupun dah kurus melidi, bigorexia pula rasa kurus walaupun dah berketak-ketak. 


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Hilangkan masalah JERAWAT dan JERAGAT dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
30 September 2015 at 12:01 delete

dah mcm trend sado je skrg ni hehehe.

Reply
avatar
Green Farra
AUTHOR
30 September 2015 at 15:22 delete

http://greenfarra.blogspot.my/2015/09/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.