Arzmoha.com blogger paling femes

Arzmoha.com blogger paling femes

arzmoha.com blogger paling femes

Rupanya, arzmoha.com ni femes gila. kalau tak caye, cuba taip arz dekat google. Macam-macam arz ada. +aRz MoHa awak memang femes la.

Ada arz iran, arzlive, arza (???), arz bhatia (????)
Teruja i taip nama +aRz MoHa hehehehe

Tapi siapa pula arz bhatia ni? Lebih femes dari +aRz MoHa ke?

Rupanya arz bhatia ni UI/UX Designer, OnePlus Lead UI/UX Designer, Paranoid Android Lead Designer and User Relations Manager. (Abe We tak tau mende ni. wakakaka)

Jom kita berbalik ke +aRz MoHa

Setelah gambar-gambar dari petikan jemarinya ini menjadi viral, nama +aRz MoHa kini semakin mekar mewangi........

Segalanya bermula dari sekeping, 2 keping, 3 keping gambar ini di arzmoha.com

Gambar cantik, arzmoha, lombong dengan air kebiruan

Lombong Cantik, gambar cantik, arzmoha, photography, landscape

Lombong, arzmoha, gambar cantik, landscape, penang, tasek gelugor



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

13 comments

avatar

ya kerana gambar nih, namanya makin glamour..

Balas
avatar

terima kasih wayneharraz.com sudi review blog picisan kita....terharu...jap amik tisu...

Balas
avatar

awak femes dah...kita tak lagi...huhuhh

Balas
avatar

semakin meningkat naik di seantero dunia...hehehe

Balas
avatar

kembar efgiers ni memang feveret kak ana singgah sentiasa..kipidap guys..korang berdua memang unik blogger :)

Balas
avatar

xde la. kita ni bese2 je......cuma kelebihan kami ni kacak je. wakakaka...

Balas
avatar

saya takde apa nak komen cuma nak ingatkan je,komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com.

Balas
avatar
Balas
avatar

Fuyoooo ..kembang idung laaa orang yang namanya Arz Moha tu ya...

Balas
avatar

tema Hari Kebangsaan ni kembar dua orang ni..
#SehatiSejiwa ekk Ewan dgn Arz.. hehehehhee... :)

bagus..bagus.. kekalkan...

Balas
avatar

nah tisu tandasssss.... lap hingus tu...!! :p

Balas
avatar

hahahahahaaa.. sempat lagi masuk bakul...!! :)

Balas
avatar

Ternyata hebat abang arz...moga2 terus succeed!

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.