Arzmoha.com blogger paling femes

arzmoha.com blogger paling femes

Rupanya, arzmoha.com ni femes gila. kalau tak caye, cuba taip arz dekat google. Macam-macam arz ada. +aRz MoHa awak memang femes la.

Ada arz iran, arzlive, arza (???), arz bhatia (????)
Teruja i taip nama +aRz MoHa hehehehe

Tapi siapa pula arz bhatia ni? Lebih femes dari +aRz MoHa ke?

Rupanya arz bhatia ni UI/UX Designer, OnePlus Lead UI/UX Designer, Paranoid Android Lead Designer and User Relations Manager. (Abe We tak tau mende ni. wakakaka)

Jom kita berbalik ke +aRz MoHa

Setelah gambar-gambar dari petikan jemarinya ini menjadi viral, nama +aRz MoHa kini semakin mekar mewangi........

Segalanya bermula dari sekeping, 2 keping, 3 keping gambar ini di arzmoha.com

Gambar cantik, arzmoha, lombong dengan air kebiruan

Lombong Cantik, gambar cantik, arzmoha, photography, landscape

Lombong, arzmoha, gambar cantik, landscape, penang, tasek gelugor



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Arzmoha.com blogger paling femes"

ya kerana gambar nih, namanya makin glamour..

terima kasih wayneharraz.com sudi review blog picisan kita....terharu...jap amik tisu...

awak femes dah...kita tak lagi...huhuhh

semakin meningkat naik di seantero dunia...hehehe

kembar efgiers ni memang feveret kak ana singgah sentiasa..kipidap guys..korang berdua memang unik blogger :)

xde la. kita ni bese2 je......cuma kelebihan kami ni kacak je. wakakaka...

saya takde apa nak komen cuma nak ingatkan je,komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com.

Fuyoooo ..kembang idung laaa orang yang namanya Arz Moha tu ya...

tema Hari Kebangsaan ni kembar dua orang ni..
#SehatiSejiwa ekk Ewan dgn Arz.. hehehehhee... :)

bagus..bagus.. kekalkan...

nah tisu tandasssss.... lap hingus tu...!! :p

hahahahahaaa.. sempat lagi masuk bakul...!! :)

Ternyata hebat abang arz...moga2 terus succeed!

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF