Arzmoha.com blogger paling femes





arzmoha.com blogger paling femes

Rupanya, arzmoha.com ni femes gila. kalau tak caye, cuba taip arz dekat google. Macam-macam arz ada. +aRz MoHa awak memang femes la.

Ada arz iran, arzlive, arza (???), arz bhatia (????)
Teruja i taip nama +aRz MoHa hehehehe

Tapi siapa pula arz bhatia ni? Lebih femes dari +aRz MoHa ke?

Rupanya arz bhatia ni UI/UX Designer, OnePlus Lead UI/UX Designer, Paranoid Android Lead Designer and User Relations Manager. (Abe We tak tau mende ni. wakakaka)

Jom kita berbalik ke +aRz MoHa

Setelah gambar-gambar dari petikan jemarinya ini menjadi viral, nama +aRz MoHa kini semakin mekar mewangi........

Segalanya bermula dari sekeping, 2 keping, 3 keping gambar ini di arzmoha.com

Gambar cantik, arzmoha, lombong dengan air kebiruan

Lombong Cantik, gambar cantik, arzmoha, photography, landscape

Lombong, arzmoha, gambar cantik, landscape, penang, tasek gelugor



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

13 comments

Write comments
izzeyda
AUTHOR
9 September 2015 at 11:09 delete

ya kerana gambar nih, namanya makin glamour..

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
9 September 2015 at 11:11 delete

terima kasih wayneharraz.com sudi review blog picisan kita....terharu...jap amik tisu...

Reply
avatar
9 September 2015 at 11:28 delete

awak femes dah...kita tak lagi...huhuhh

Reply
avatar
9 September 2015 at 11:28 delete

semakin meningkat naik di seantero dunia...hehehe

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
9 September 2015 at 14:12 delete

kembar efgiers ni memang feveret kak ana singgah sentiasa..kipidap guys..korang berdua memang unik blogger :)

Reply
avatar
9 September 2015 at 14:36 delete

xde la. kita ni bese2 je......cuma kelebihan kami ni kacak je. wakakaka...

Reply
avatar
Fendi Rocka
AUTHOR
9 September 2015 at 16:10 delete

saya takde apa nak komen cuma nak ingatkan je,komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com.

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
9 September 2015 at 23:32 delete

Fuyoooo ..kembang idung laaa orang yang namanya Arz Moha tu ya...

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
11 September 2015 at 14:19 delete

tema Hari Kebangsaan ni kembar dua orang ni..
#SehatiSejiwa ekk Ewan dgn Arz.. hehehehhee... :)

bagus..bagus.. kekalkan...

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
11 September 2015 at 14:20 delete

nah tisu tandasssss.... lap hingus tu...!! :p

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
11 September 2015 at 14:21 delete

hahahahahaaa.. sempat lagi masuk bakul...!! :)

Reply
avatar
lokman amirul
AUTHOR
19 October 2016 at 03:25 delete

Ternyata hebat abang arz...moga2 terus succeed!

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.