">

Arzmoha.com blogger paling femes

/
13 Comments

arzmoha.com blogger paling femes

Rupanya, arzmoha.com ni femes gila. kalau tak caye, cuba taip arz dekat google. Macam-macam arz ada. +aRz MoHa awak memang femes la.

Ada arz iran, arzlive, arza (???), arz bhatia (????)
Teruja i taip nama +aRz MoHa hehehehe

Tapi siapa pula arz bhatia ni? Lebih femes dari +aRz MoHa ke?

Rupanya arz bhatia ni UI/UX Designer, OnePlus Lead UI/UX Designer, Paranoid Android Lead Designer and User Relations Manager. (Abe We tak tau mende ni. wakakaka)

Jom kita berbalik ke +aRz MoHa

Setelah gambar-gambar dari petikan jemarinya ini menjadi viral, nama +aRz MoHa kini semakin mekar mewangi........

Segalanya bermula dari sekeping, 2 keping, 3 keping gambar ini di arzmoha.com

Gambar cantik, arzmoha, lombong dengan air kebiruan

Lombong Cantik, gambar cantik, arzmoha, photography, landscape

Lombong, arzmoha, gambar cantik, landscape, penang, tasek gelugor



Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

13 comments:

  1. ya kerana gambar nih, namanya makin glamour..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semakin meningkat naik di seantero dunia...hehehe

      Delete
  2. terima kasih wayneharraz.com sudi review blog picisan kita....terharu...jap amik tisu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak femes dah...kita tak lagi...huhuhh

      Delete
    2. nah tisu tandasssss.... lap hingus tu...!! :p

      Delete
  3. kembar efgiers ni memang feveret kak ana singgah sentiasa..kipidap guys..korang berdua memang unik blogger :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la. kita ni bese2 je......cuma kelebihan kami ni kacak je. wakakaka...

      Delete
    2. hahahahahaaa.. sempat lagi masuk bakul...!! :)

      Delete
  4. saya takde apa nak komen cuma nak ingatkan je,komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com.

    ReplyDelete
  5. Fuyoooo ..kembang idung laaa orang yang namanya Arz Moha tu ya...

    ReplyDelete
  6. tema Hari Kebangsaan ni kembar dua orang ni..
    #SehatiSejiwa ekk Ewan dgn Arz.. hehehehhee... :)

    bagus..bagus.. kekalkan...

    ReplyDelete
  7. Ternyata hebat abang arz...moga2 terus succeed!

    ReplyDelete