Air Suam RM7!!!

Air Suam RM7!!!

Pajeri nenas pembuka selera

Sekali kena RM7 da....


pajeri nenas
foto kredit  azianhasan.com

Rasanya memang rare nak jumpa ni dekat kedai makan *nijam. Dah bertahun duduk Selangor, baru 3 kali Abe We jumpa. Dekat Kajang 2 kali, dekat Mutiara Damansara 1 kali.

Memang feel like home kalau makan pajeri nenas. Lepas tu makan bersama ikan keli goreng.....

Pergkhhh.....memang terbaik bak ang!
keli goreng
foto kredit ke ceritapnut.blogspot.com


Pajeri nenas 2 potong. Ikan keli sekor. Air suam

Total = RM7!!!

Demammmmmm...........................................mahai gila bak ang....


*nijam = dalam bahasa Johor bermaksud sekarang ini (mungkin singkatan dari "ini jam" yang slang dari masyarakat cina)


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic

9 comments

avatar

Perghh...boleh tahan harga dia...

Balas
avatar

tu la. mknnya bukan banyak lauk dgn sayur pun...huhuuu

Balas
avatar

untung la sapa yang meniaga makan ni...ikut dan ja letak harga..

Balas
avatar

air suam ke pajeri ni

Balas
avatar

kalau kekny, tambah sambal belacan.. perghhhhh layan

Balas
avatar

tajuk biar panas...hehehe

Balas
avatar

memang ada sambal belacan pun kekny. tak kan kne caj gak kot

Balas
avatar

alahai..RM7 tu murah tu EWAN..dari akak kena RM11, nasi skit seciput, daging 3 slices, sambal tempe kacang tuh..lagi haru

Balas
avatar

Waa kira mahal laaa tu kan

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.