">

Air Suam RM7!!!

/
9 Comments

Pajeri nenas pembuka selera

Sekali kena RM7 da....


pajeri nenas
foto kredit  azianhasan.com

Rasanya memang rare nak jumpa ni dekat kedai makan *nijam. Dah bertahun duduk Selangor, baru 3 kali Abe We jumpa. Dekat Kajang 2 kali, dekat Mutiara Damansara 1 kali.

Memang feel like home kalau makan pajeri nenas. Lepas tu makan bersama ikan keli goreng.....

Pergkhhh.....memang terbaik bak ang!
keli goreng
foto kredit ke ceritapnut.blogspot.com


Pajeri nenas 2 potong. Ikan keli sekor. Air suam

Total = RM7!!!

Demammmmmm...........................................mahai gila bak ang....


*nijam = dalam bahasa Johor bermaksud sekarang ini (mungkin singkatan dari "ini jam" yang slang dari masyarakat cina)


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

9 comments:

  1. Replies
    1. tu la. mknnya bukan banyak lauk dgn sayur pun...huhuuu

      Delete
  2. untung la sapa yang meniaga makan ni...ikut dan ja letak harga..

    ReplyDelete
  3. kalau kekny, tambah sambal belacan.. perghhhhh layan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ada sambal belacan pun kekny. tak kan kne caj gak kot

      Delete
  4. alahai..RM7 tu murah tu EWAN..dari akak kena RM11, nasi skit seciput, daging 3 slices, sambal tempe kacang tuh..lagi haru

    ReplyDelete