Air Suam RM7!!!





Pajeri nenas pembuka selera

Sekali kena RM7 da....


pajeri nenas
foto kredit  azianhasan.com

Rasanya memang rare nak jumpa ni dekat kedai makan *nijam. Dah bertahun duduk Selangor, baru 3 kali Abe We jumpa. Dekat Kajang 2 kali, dekat Mutiara Damansara 1 kali.

Memang feel like home kalau makan pajeri nenas. Lepas tu makan bersama ikan keli goreng.....

Pergkhhh.....memang terbaik bak ang!
keli goreng
foto kredit ke ceritapnut.blogspot.com


Pajeri nenas 2 potong. Ikan keli sekor. Air suam

Total = RM7!!!

Demammmmmm...........................................mahai gila bak ang....


*nijam = dalam bahasa Johor bermaksud sekarang ini (mungkin singkatan dari "ini jam" yang slang dari masyarakat cina)


Tukar Domain blogspot ke .com dengan hanya RM35

Dapatkan kulit cantik dan jelita dengan set Q'Sarra


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
8 September 2015 at 14:48 delete

Perghh...boleh tahan harga dia...

Reply
avatar
8 September 2015 at 14:58 delete

tu la. mknnya bukan banyak lauk dgn sayur pun...huhuuu

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
8 September 2015 at 15:08 delete

untung la sapa yang meniaga makan ni...ikut dan ja letak harga..

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
8 September 2015 at 16:27 delete

kalau kekny, tambah sambal belacan.. perghhhhh layan

Reply
avatar
8 September 2015 at 17:04 delete

tajuk biar panas...hehehe

Reply
avatar
8 September 2015 at 17:04 delete

memang ada sambal belacan pun kekny. tak kan kne caj gak kot

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
9 September 2015 at 13:52 delete

alahai..RM7 tu murah tu EWAN..dari akak kena RM11, nasi skit seciput, daging 3 slices, sambal tempe kacang tuh..lagi haru

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
9 September 2015 at 23:41 delete

Waa kira mahal laaa tu kan

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.