Adsense Achievement







Adsense Achievement

Wah....saje je tengok akaun adsense tadi. Sekali nampak mesej ni? Apakah bendalah ni?

If you see an “AdSense achievement” card on your Home page, it means that you’ve just passed a major milestone in your account’s history. Congratulations!
AdSense achievement card on publisher
AdSense achievements are a fun way to celebrate important events in your AdSense career, such as reaching a total of 100,000 ad impressions, or serving your 1,000th ad impression on tablet/mobile, etc. Whenever you receive a card it’ll be shown on your Home page for a limited time before it expires automatically.

Rupanya Adsense ada milestone sendiri sebagai menghargai kita sebagai pengguna adsense ni. Selain itu, banyak lagi kelebihannya macam ayat kat atas ni.

Tapi....jauh lagi perjalanan ni.

Haiii....bilalah nak dapat full USD100 ni....huhuuuuu....

Jangan lupa baca Tips Memohon Adsense:-

Tips Pertama : http://www.wayneharraz.com/2015/07/tips-mohon-google-adsense.html
Tips Kedua : http://www.wayneharraz.com/2015/08/tips-mohon-adsense.html
Tips Ketiga : http://www.wayneharraz.com/2015/09/tips-mohon-adsense.html




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
4 September 2015 at 14:36 delete

rileks rileks abe we.bersyukurlah dah ada adsense. kc takde lagi hahaha

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
4 September 2015 at 14:41 delete

Samalahh dengan KC. Hahaha :P

Reply
avatar
Emy Effendi
AUTHOR
4 September 2015 at 16:25 delete

coming soon coming soon. tgh renovate blog. huhu

boleh singgah and bg idea sikitt.. hehehe
http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2015/09/mencuba.html

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
4 September 2015 at 21:06 delete

Tak lama dah tu. Kipidap =)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.