Abe We demam pulok doh





Aduhhhh...sakit betul badan ni. Semalam Abe We pergi kemas rumah. Nak kata penat tu tak lah penat. Tapi dari pagi semalam,badan dengan kepala ni rasa lain macam.

Lepas dah siap kemas rumah bawah, Abe We balik Kuala Selangor pulak. Pukul 9 malam dari Banting. Lepas tu pergi makan fast food dekat Setia Alam. Sampai kampung pukul 11 malam.

Berubat punya berubat pukul 12 lebih siap. Sebelum balik tu borak sekejap. Sampai rumah pukul 3 pagi.

Badan dah rasa tak sedap time ni, terus makan ubat.

Bila bangun pagi.....segala aktiviti terpaksa di tangguhkan.

Jerebu dekat luar pun bukan main tebal.

Macam nak hujan. Tapi....gelap je

Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
ziana eunos
AUTHOR
13 September 2015 at 16:38 delete

moga cepat sihat ya ^_^

*done follow #223
*jemput singgah blog zianaeunos.blogspot.com

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
13 September 2015 at 16:51 delete

moga cepat sembuh..minum baik air suam...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
13 September 2015 at 20:51 delete

Mugkin memang musim tak kira kanak kanak..orang dewasa tidak sihat..moga segera pulih..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.