Yuna Live in Malaysia





Yuna Live in Malaysia

Yuna Live in Malaysia

Kepada peminat Yuna, jangan lupa tarikh 16 Oktober 2015 ini, bertempat di Plenary Hall KLCC. 

Harga tiket serendah RM68 untuk pelajar. Untuk yang dah habis belajar, harga tiket RM88.00. Seriously, Abe We tak pernah pun pergi konsert. Huhuuu..... Ada sape nak belanja tak?

Tiket


Venue Layout

Kalau tengok layout dia ni, untungnya kalau dapat duduk VVIP. Teringin sangat nak duduk depan stage. Agak-agak kalau Yuna terbaca post ni, agak-agak dia nak belanja 1, 2 tiket VVIP tak? heheee



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
aRz MoHa
AUTHOR
26 August 2015 at 09:34 delete

Wah senang sekarang beli tiket onlne ja tak payah beratur

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.