Tips berMadu di pagi hari





Tips berMadu

Tips berMadu di pagi hari

Nikmatnya berMadu di pagi hari

Mama, papa dengan Madu baru pagi ni. Sedap! Dia dari Arab. Kecik je.
Agak-agak apa respon orang perempuan kalau hasben dia wasap pagi-pagi gini? Mesti terus call kan?

Abe We memang jarang berMadu di pagi hari ni. Tapi di sebabkan benda free, makan je lah madu ni.


Makan dengan roti ko! Terbaik! Selalu kalau Abe We beli madu, yang lokal punya. Memang jarang-jarang sangat beli yang import.

Bak kata menteri "Sokonglah buatan nasional!"



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
18 August 2015 at 11:44 delete

Ber"MADU" lebah in sya Allah isteri ok..BERMADU orang...bergantung pada individu..haha..

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
20 August 2015 at 23:15 delete

bermadu di pagi hari saya pun ok..bermadu lain tu yg xbpe nk ok..hahaha

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.