Tips berMadu di pagi hari

Tips berMadu

Tips berMadu di pagi hari

Nikmatnya berMadu di pagi hari

Mama, papa dengan Madu baru pagi ni. Sedap! Dia dari Arab. Kecik je.
Agak-agak apa respon orang perempuan kalau hasben dia wasap pagi-pagi gini? Mesti terus call kan?

Abe We memang jarang berMadu di pagi hari ni. Tapi di sebabkan benda free, makan je lah madu ni.


Makan dengan roti ko! Terbaik! Selalu kalau Abe We beli madu, yang lokal punya. Memang jarang-jarang sangat beli yang import.

Bak kata menteri "Sokonglah buatan nasional!"



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Tips berMadu di pagi hari"

Ber"MADU" lebah in sya Allah isteri ok..BERMADU orang...bergantung pada individu..haha..

bermadu di pagi hari saya pun ok..bermadu lain tu yg xbpe nk ok..hahaha

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF